Yes Telecom kondigt 4G-abonnementen aan

Yes Telecom kondigt 4G-abonnementen aan

Yes Telecom gaat haar klanten een mobiel internetabonnement over 4G aanbieden. Voor gebruikers van het 4G netwerk wordt de maximaal beschikbare downloadsnelheid 50 Mbps en uploadsnelheid 25 Mbps beschikbaar gesteld. De proposities rondom 4G zullen gecombineerd worden met onderscheidende features, zo geeft Yes Telecom aan zonder op dit moment in details te treden.

Na de introductie van 4G zal Yes Telecom een eerste stap zetten richting vast-mobiele oplossingen, zo belooft het. Dat begint met klanten die een vast nummer willen maar geen vaste lijn willen hebben. De tweede stap is dat Yes op cloudbasis functionaliteiten gaat aanbieden die op dit moment alleen via vaste telefonie kan worden verkregen. Bijvoorbeeld doorverbindingen, conference en presence.

Yes-klanten kunnen het 4G-abonnement in september aanvragen via de Business Partners van Yes Telecom. Yes Telecom is onderdeel van KPN en maakt dus gebruik van het 4G-netwerk van KPN. De MVNO kondigde de introductie van 4G- abonnementen en fmc-diensten eind mei al aan in een interview met Telecompaper.

Bron:www.telecompaper.com



« Vorige pagina