T-MOBILE VERGROOT XL DATABUNDEL KOSTELOOS NAAR 20 GIGABYTE

Klanten van T-Mobile met een Stel Samen en Stel Bij abonnement die gebruik maken van de XL databundel, krijgen vanaf 6 juni gratis een upgrade naar 20 gigabyte. De wijziging geldt voor zowel bestaande- als nieuwe klanten. T-Mobile gaat op 6 juni haar XL-databundel vergroten van 12 naar 20 gigabyte. Daarmee speelt T-Mobile als laatste grote provider in op de trend dat databundels steeds groter worden. KPN, Vodafone en Tele2 bieden al langer abonnementen aan met databundels van 20 gigabyte of groter.

De wijziging bij T-Mobile is kosteloos en geldt zowel voor bestaande- als nieuwe klanten. Door de vergroting van haar XL-databundel wrodt het abonnement van T-Mobile geschikter om gebruikt te worden voor bijvoorbeeld streaming muziek en video onderweg.

Stijgend dataverbruik
Steeds meer Nederlanders willen buiten de deur naar streaming muziekdiensten zoals Spotify, Deezer of Napster kunnen luisteren. Streaming muziek kost gemiddeld tussen de 150 en 200 MB aan dataverkeer per uur. Ook is de ontwikkeling zichtbaar dat steeds meer mensen streaming video kijken via een mobiele internetverbinding. Afhankelijk van de beeldkwaliteit kost dit tussen de 500 en 1200 MB per uur aan dataverkeer.

Alle klanten van T-Mobile met een Stel Samen en Stel Bij abonnement die gebruik maken van de XL-databundel krijgen vanaf 6 juni in plaats van 12 gigabyte per maand voortaan 20 gigabyte per maand aan dataverkeer. Ook nieuwe klanten van T-Mobile kunnen deze bundel gaan kiezen.

Zonder kortingen is de XL databundel van T-Mobile bij een Stel Samen en Stel Bij abonnement momenteel voor 40 euro per maand verkrijgbaar (10 euro abonnementskosten, 30 euro voor de databundel). T-Mobile geeft vooral bij sim-only abonnementen behoorlijke kortingen, waardoor de XL databundel met een abonnement momenteel al vanaf 26,50 euro per maand verkrijgbaar is.

Onbeperkt internet
Onlangs maakte T-Mobile bekend dat de provider vanaf 6 juni ook een abonnement gaat aanbieden met onbeperkt mobiel internet. Hier zitten overigens wel diverse beperkingen aan. Zo mag het onbeperkte internet alleen op een smartphone of tablet gebruikt worden, en comprimeert T-Mobile de kwaliteit van streaming video.

Bron: www.gsmhelpdesk.nl



« Vorige pagina