Welkom bij ContractstatusHelder. Eenvoudig. Snel.

Wie zijn wij

Contractstatus.nl is een initiatief om jou meer inzicht te geven in de abonnementen die jij hebt. Soms ben je het overzicht kwijt over welke abonnementen je allemaal hebt en wanneer welk abonnement afloopt. Vaak ben je dan te laat met het opzeggen van een abonnement.

Contractstatus.nl draagt bij aan een overzichtelijke financiƫle situatie. Zowel voor consumenten als ook voor bedrijven. Hierbij staat het beheersen en reduceren van kosten centraal, op een volledig onafhankelijke basis.

De doelstelling van Contractstatus.nl is jou een eenvoudige en overzichtelijke mogelijkheid te bieden voor het beheren van je eigen abonnementen.

Onze kernwaarden:

  • Samen sterk;
  • Technologisch vooruitstrevend;
  • Assertief handelen;
  • Tijdige weergaven;
  • Uniek in contractbeheer;
  • Simpel en snel

Onze visie

Wij van Contractstatus.nl streven naar een totaal dienstenpakket. Van het beheren en opzeggen van contracten en abonnementen tot het overstappen naar een alternatieve aanbieder.

Het Contractstatus Team


ErikMede-Oprichter

Erik is een echte 'doener', houdt van doorpakken en is altijd bezig. Erik heeft een super motivatie en kan erg goed denken op organisatie niveau. Erik weet uit alles handel te halen en ziet in Contractstatus het gouden ei. Samen met Jelle richtte hij Contractstatus op als ultieme hulpdienst.

JelleMede-Oprichter

Jelle probeert het overzicht te bewaren en beleid uit te stippelen. Jelle heeft zijn passie gevonden in Contractstatus en wil er een groot succes van maken. Het idee om de website op te richten kwam samen met Erik uit persoonlijke ervaring met het niet-opzeggen van abonnemnenten.