Samsung C3520

Samsung C3520

Wilt u graag een mooi compact toestel met niet te veel poespas? De Samsung C3520 past goed in dat plaatje. Hij heeft een schitterend design en neemt dankzij zijn inklapbare scherm weinig ruimte in. Bovendien beschikt dit toestel over een regulier toetsenbord met grote toetsen, wat het typen erg aangenaam maakt. Ook het menu van deze telefoon is erg gebruiksvriendelijk. U bent met één druk op de knop waar u wilt zijn op uw mobiel. Natuurlijk beschikt dit toestel ook over een paar leuke functies zoals een mp3-speler, FM-radio en een camera.

Enjoy the music
Met dit toestel wordt het luisteren naar muziek één groot feest. Dankzij het uit te breiden geheugen van dit toestel kunt u namelijk zoveel muziek op uw toestel zetten als u wilt. Bovendien kunt u naar uw favoriete nummers luisteren via uw eigen koptelefoon dankzij de 3.5mm-audioconnector. Ook kunt u natuurlijk, als u uw eigen muziekbibliotheek zat bent, genieten van de muziek op de FM-radio of nieuwe muziek downloaden.

Picture this
Behalve over een mp3-speler, beschikt dit toestel ook over een 1.3-megapixel camera. Deze camera beschikt over vele functies. Zo kunt u bijvoorbeeld zwart-wit foto's maken of juist foto's in sepia. Bovendien kunt u niet alleen foto's maken met deze camera, maar ook video's. U kunt deze foto's en video's vervolgens gemakkelijk verzenden naar uw vrienden via Bluetooth of ze delen met uw vrienden via één van de sociale netwerken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden