Samsung Galaxy Fame S6810

Samsung Galaxy Fame S6810

Met de Samsung Galaxy Fame brengt Samsung een mooi toestel op de markt. De telefoon is niet de telefoon met de allernieuwste snufjes maar is zeker een goed toestel! De telefoon is fijn in gebruik en heeft van Samsung enkele fijne functies meegekregen. Zo kun je terwijl je aan het sms'en bent de telefoon gewoon naar je oor te bewegen en je belt degene die je wilt sms'en. Kortom, het toestel is voorzien van leuke functies en is ideaal om al uw contacten bij te houden en u te vermaken!

Uiterlijk en vermaak
Het toestel heeft een compact design en ligt hierdoor fijn in de hand. Het scherm is met zijn 3.5 inch niet erg groot maar ook zeker niet te klein, u kunt alles prima bekijken in mooie heldere kleuren en de details komen mooi uit. De telefoon is voorzien van twee camera's, één aan de voorkant en één aan de achterkant. Zo kunt u leuke en mooie momenten vastleggen en zelfs nog eens bekijken of delen met vrienden en familie. Deel de foto's via applicaties als WhatsApp of deel ze met een groter publiek via Facebook of Twitter, mogelijkheden genoeg!

Online mogelijkheden
De Samsung Galaxy Fame biedt u zoals veel smartphones ook mobiel internet! Met dit mooie toestel kunt u razend snel over het web surfen en zo bent u constant online. Bekijk sites waar en wanneer u wilt, zo blijft u op de hoogte van het nieuws, het weer en al het andere wat er in de wereld gebeurt. Via Facebook en Twitter kunt u contact houden met vrienden en familie en u kunt allerlei andere leuke applicaties downloaden hiervoor. U download de applicaties in de Google Play store en u zult zich nooit meer vervelen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden