Samsung Galaxy Grand i9082 Duos

Samsung Galaxy Grand i9082 Duos

De Samsung Galaxy Grand i9082 Duos is een opmerkelijk smartphone in positieve zin. De Galaxy Grand Duos is namelijk de eerste smartphone die over twee specificaties beschikt die steeds populairder worden maar die nog nooit allebei in één toestel zijn geproduceerd. De twee specificaties zijn: duo-sim functionaliteit en een 5.0 inch scherm, beide specificaties worden hieronder toegelicht. De Galaxy Grand i9082 Duos draait op Android 4.1 Jelly Bean en heeft verder een snelle 1.2 GHz dual-core processor, een uitstekende 8-megepixel camera (met LED-flitser en video-opname in 1080p HD kwaliteit), een krachtige 2100 mAh batterij en 8GB opslaggeheugen.

Duo-sim
Zoals u aan de naam van de Samsung Galaxy Grand Duos kan zien is dit toestel een duo sim smartphone. Deze eigenschap begint onder de consumenten steeds populairder en belangrijker te worden. Vooral voor de mensen die hun smartphone vaak gebruiken voor hun werk. U hebt de mogelijkheid om twee simkaarten in plaats van één simkaart in de Galaxy Grand Duos te stoppen. U kunt daardoor zakelijke contacten en bestanden gescheiden houden van u privé contacten en bestanden. Zo kunt u alles overzichtelijk voor uzelf houden, dit werkt een stuk prettiger dan dat bijvoorbeeld alle contacten door elkaar staan.

5.0 inch scherm
De Samsung Galaxy Grand Duos is voorzien van een prachtig en groot 5.0 inch TFT display met een schermresolutie van 480x800 pixels. De grootte van dit scherm heeft een aantal voordelen, dus voor sommige doeleinden is dit zeer prettig. Met de 5.0 inch scherm kunt u bijvoorbeeld perfect video's bekijken, omdat deze niet meer op een klein scherm worden afgespeeld. Komt daar bovenop dat het spelen van games ook voor betere ervaring zorgt dankzij de afmetingen van de display. Nog een derde voordeel van het scherm van de Galaxy Grand Duos is dat internetten en e-mailen veel makkelijker en prettiger want u kunt typen op een zeer groot touchscreen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden