Samsung Galaxy Mega i9205

Samsung Galaxy Mega i9205

Bij Samsung zullen ze gedacht hebben: "Het 5.5 inch display van de Galaxy Note 2 is toch nog te klein!" Nu is er een ware phablet (kruising tussen tablet en telefoon): de Samsung Galaxy Mega beschikt over een scherm van maar liefst 6.3 inch scherm. Toch is het scherm niet de enige opvallende eigenschap, want de Galaxy Mega heeft nog enkele fraaie specificaties. Denk dan aan Android 4.2 Jelly Bean, 4G/LTE ondersteuning en een 8-megapixel camera met LED flits en autofocus voor het maken van perfecte foto's in lichte en donkere ruimtes. Het interne geheugen kunt u uitbreiden via een MicroSD-kaartje waardoor u nog meer opslaggeheugen heeft voor het opslaan van uw bestanden. Dankzij een ontzettend krachtige 3200 mAh kunt u uren lang plezier beleven aan uw toestel.

6.3 inch display
Het meest opvallende aan de Samsung Galaxy Mega is ongetwijfeld het 6.3 inch scherm. Dit is het grootste scherm dat we tot nu toe gezien hebben bij een smartphone. Het toestel wordt daarom ook een phablet genoemd: een kruising tussen een tablet en een smartphone. Met een schermresolutie van 720x1080 pixels heeft het toestel een HD 720p scherm. De beeldweergave is zeer scherp en mooi. Bij veel gebruik van internet, uw mail, het spelen van games of het bekijken van video's is het scherm van Galaxy Mega ontzettend handig en zorgt voor een prettige ervaring.

Snelheid
Alles wat u wilt doen met de Samsung Galaxy Mega zal ongetwijfeld zeer snel en zonder haperingen gaan dankzij enkele specificaties. De phablet heeft bijvoorbeeld 1.5GB RAM(werk)-geheugen, een snelle 1.7 GHz dual-core processor en Android 4.2. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de prestaties van de Galaxy Mega soepel zijn. Dit is voor de gebruiker zeer prettig. Dit toestel ondersteunt 4G/LTE-netwerken, dit is de opvolger van 3G en dit betekent dat u nu nog sneller kunt internetten en mailen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden