Samsung Galaxy S3 i9305

Samsung Galaxy S3 i9305

De Samsung Galaxy S3 i9305 is de nieuwere versie van de Samsung Galaxy S3 i9305 via een 4G netwerk in plaats van een 3G netwerk verbinding maakt met internet. Dit 4G netwerk biedt u razend snel internet waardoor het nog fijner is om met het toestel te werken! Sites en afbeeldingen laden sneller, dit komt goed van pas als u veel gebruik maakt van mailen, sociale media en gewoon lekker over het web surfen.

Besturingssysteem
De Samsung Galaxy S3 i9305 draait op het Android 4.1 besturingssysteem. Het is een veelgebruikt systeem en werkt dus ook erg goed. U kunt dankzij dit systeem allerlei leuke applicaties downloaden en op die manier functies aan uw toestel toevoegen. U kunt handige functies downloaden zoals een routeplanner, nieuws apps en buienradar. Natuurlijk kunt u ook leuke spelletjes downloaden, de mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt zo de perfecte telefoon maken die helemaal naar uw wensen is!

Multimedia
U kunt met de Samsung Galaxy S3 i9305 op allerlei manieren contacten onderhouden. Bellen, sms-berichten en via internet, alles kan! Maar er is meer te vinden in dit mooie toestel dan dat, u kunt zich er ook uitstekend mee vermaken! Naast de vele applicaties die u kunt downloaden beschikt de telefoon natuurlijk ook over enkele functies. Zo kunt u met de twee camera's waarover het toestel beschikt prachtige opnames maken en kunt u eindeloos lang naar muziek luisteren! Met dit toestel hoeft u absoluut niet bang te zijn voor een moment van verveling.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden