Samsung Galaxy S Advance i9070

Samsung Galaxy S Advance i9070

De Galaxy S serie van Samsung breidt zich steeds verder uit. Er worden steeds meer toestellen aan de serie toegevoegd waarvan de Samsung Galaxy S Advance er één is. De telefoon heeft een Super AMOLED scherm dat licht gebogen is, het scherm is gemaakt van Gorilla Glass. Dit zorgt ervoor dat krassen en andere beschadigingen minder voorkomen dan met een ander scherm. Het toestel ligt goed in de hand en omdat het zo'n snelle telefoon is, is het gebruiksgemak hoog.

Internet
De Samsung Galaxy S Advance biedt u de kans om razend snel over het web te surfen. Alle sites zijn in goede kwaliteit te zien op het mooie scherm en u gaat makkelijk van site naar site. Internet op uw mobiel biedt u veel mogelijkheden, u kunt overal uw e-mails lezen of versturen en online netwerken zijn goed bij te houden. U uploadt snel en makkelijk foto's naar uw Facebook en Twitter account en houdt uw familie en vrienden zo op de hoogte van uw leven. In de Android Market kunt u veel applicaties downloaden waarmee u uw toestel kunt uitbreiden en helemaal naar uw persoonlijke smaak te maken.

Multimedia
Met dit mooie toestel kun u al uw contacten goed onderhouden en over het web surfen maar dit is zeker niet alles. U kunt bijvoorbeeld ook alle gebeurtenis in uw leven vastleggen dankzij de 5-megapixel camera. U kunt zowel foto's als video's van goede kwaliteit maken en nog eindeloos nagenieten van het moment dankzij de vele ruimte die er is om opnames op te slaan. Ook muziek hoeft u niet te missen met dit toestel, u kunt met de MP3-speler uw eigen muziek overal beluisteren en met de FM-radio ontvanger uw favoriete radiozenders ontvangen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden