HELDER® bestaat er in drie varianten, waarbij jij de keus hebt welke het beste bij jou past. De Trial (proef-)versie biedt jou de mogelijkheid om te ontdekken wat je met HELDER® kan, zodat je zelf de voordelen kan ervaren.

Met HELDER® verkrijg je inzicht in jouw volledige financiële situatie. Je ziet in één oog opslag welke abonnementen je hebt, wanneer ze aflopen en wat de kosten zijn. Het gehele overzicht is naar wens te sorteren, zodat jij bepaalt wat je ziet. En dat maakt het echt helder! Benieuwd naar lagere prijzen? Klik op in jouw overzicht op Vergelijken en zie direct hoeveel jij kan besparen op je abonnement.


Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Wat is HELDER®

Maak een volledig overzicht van al jouw abonnementen en verkrijg inzicht in jouw financiële situatie. Met HELDER® heb jij jouw administratie altijd bij de hand en inzichtelijk. Bekijk wanneer welk abonnement afloopt, wat de kosten zijn en zeg eenvoudig op.

Ik wil HELDER® Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiële overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit HELDER® kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Ik wil HELDER®