Veel gestelde vragen voor al jouw antwoorden | Contractstatus.nl Heb je een vraag voor ons? Hieronder staan enkele veel gestelde vragen waar misschien ook jouw vraag tussen staat. Door op de vraag te klikken kan je de antwoorden op de vragen bekijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via ons contact formulier.

Ja, wij zullen alle ingevulde gegevens betrouwbaar behandelen en niet aan derden verstrekken.
Je kan het moment dat je de melding krijgt zelf aanpassen. Houdt wel rekening met je opzegtermijn, zodat je nog voldoende tijd om te beslissen jouw contract op te zeggen of te verlengen.
Nee, je zal zelf jouw opzegbrief moeten ondertekenen en versturen naar het adres dat bovenaan de opzegbrief staat. Controleer jouw opzegbrief goed voordat je deze verstuurt, evenals het adres waarnaar je het verstuurt. Ook zal je de envelop waarin je de brief verstuurd voldoende moeten frankeren. Je kan ook gebruik maken van onze Verzorgde Opzegservice, waarbij wij de brief voor jou posten!
Ja, voor enkele type abonnementen bieden wij jou ook de mogelijkheid om een nieuw abonnement af te sluiten. Om dit te bewerkstelligen werken wij samen met andere partijen.
Ja, wij werken samen met derden die de aanbiedingen zorgvuldig voor jou hebben uitgezocht. Heb je inhoudelijke vragen met betrekking tot de aanbieding, dan kan je deze het beste bij de aanbiedende partij stellen.
Ja, de partijen waarmee wij samen werken hebben wij voor jou geselecteerd.
Nee, je zal ten alle tijde zelf jouw abonnementen en de verlengingen daarvan in jouw overzicht moeten zetten.
Ja, er wordt een geschiedenis opgebouwd van al jouw abonnementen. Hierdoor heb je niet alleen een overzicht van jouw huidige, maar ook van jouw verlopen abonnementen.
Ja, al jouw gegevens worden gecodeerd opgeslagen zodat ze afgeschermd zijn voor anderen.
Dat vinden wij vervelend. Je kan je klacht aan ons melden via het contactformulier, waarvan je ook onderaan elke pagina een link vindt ('Contact'). Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen - gerekend vanaf de datum van ontvangst - beantwoord.
<< pagina terug