Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot abonnementen/contracten. De berichten zijn zowel om jou op de hoogte te houden van het nieuws, als wel om jou te informeren over mogelijkheden tot het beter beheren van uw abonnementen en daarmee de kosten.

11 apr 2023

Aankondiging

Na 5 jaar is het tijd om de website eens goed onderhanden te nemen.
binnenkort gaat de website officieel over naar Afmelden.nl en voor verhuisbrieven naar Verhuisbrieven.nl
Waar zijn wij op dit moment druk mee bezig? Een grote update van adressenbestand van bedrijven.
Veiligheid Snelheid en Betrouwbaarheid maar ook de herkenbaarheid staan bij ons hoog op het lijstje.
wij houden u op de hoogte .. tot die tijd kunt u gewoon gebruik blijven maken van onze website contractstatus.nl

Reactie achterlaten

01 feb 2023

Zo bespaar je op slapende vaste lasten: 'Kan 100 euro per maand schelen'

Een hoop mensen zoeken aan het einde van het jaar uit welke zorgverzekering het meest voordelig is. Maar we vergeten vaak onze inboedelverzekering, autoverzekering of internetaansluiting. Terwijl we op zulke vaste lasten volgens vergelijkingssite Pricewise tot wel 100 euro per maand kunnen besparen.

Na het afsluiten van een abonnement of verzekering checken we later vaak niet meer of het nog de beste optie is. Dat zou je wel moeten doen, want het kan dat je veel meer betaalt dan nodig is.

Abonnementen duurder
"Dat gaat twee kanten op. Zo heb je verzekeringen die je noodzakelijk acht, waar je op kan besparen. Zo kan een reisverzekering dubbel zijn of extra dekkingen hebben die je nooit gaat gebruiken"

Met abonnementen is dat ook zo. "Mensen hebben bij hun internet- of telefoonabonnement vaak niet door dat ze jaar in, jaar uit veel meer gaan betalen. En als je veel entertainmentabonnementen afsluit, zoals Netflix, kan de optelsom duur zijn." Bij zaken als je virusscanner of betaalde internetopslag is dat volgens De Kok ook zo.
Als je er de tijd voor neemt en er eens goed voor gaat zitten, is er een hoop op te besparen. Pricewise keek daarvoor naar een gemiddeld gezin van twee ouders en twee kinderen. "We hebben gekeken wat de duurste en goedkoopste opties zijn voor de meest voorkomende vaste lasten: dat scheelde bijna 100 euro per maand."

Automatisme
Op jaarbasis kan je dit dus meer dan 1000 euro schelen. Toch laten veel mensen deze 'slapende vaste lasten' links liggen. "Verzekeringen zijn vaak saai en complex, mensen hebben geen zin om erin te duiken. En oververzekeren gaat sluimerend, als je bij een vliegticket bijvoorbeeld een verzekering kiest terwijl je eigen verzekering dat ook al dekt. Het is automatisme."
Bron https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5362769/geld-besparen-slapende-vaste-lasten-verzekeringen-abonnementen

Reactie achterlaten

30 dec 2022

Van 2022 naar 2023

Bij deze willen wij ieder bedanken voor het vertrouwen en het gebruikmaken van onze Opzegservice of Verhuisservice.

In 2023 staan wij weer geheel tot uw dienst!

Reactie achterlaten

15 nov 2022

Alle nieuwe premies van de zorgverzekeringen voor 2023 zijn bekend.

De zorgpremies gaan vanaf 1 januari bij alle verzekeraars omhoog. De meest afgesloten verzekeringen bij de grote vier (Zilveren Kruis, VGZ, CZ en Menzis) worden per maand tussen de 3,75 euro en 9,30 euro duurder.

Hogere kosten, hogere premie
Dat de prijzen dit jaar fors stijgen, komt niet helemaal als een verrassing. Met Prinsjesdag schatte het kabinet in dat de premies gemiddeld met een euro of 11 zouden stijgen per maand. In de praktijk blijkt die stijging dus vaak iets lager uit te pakken.

Dat de verzekeringen duurder worden heeft drie belangrijke redenen. Ten eerste stijgen de lonen in de sector. Daardoor wordt zorg duurder en dat moet worden betaald uit de premie. Ook de stijgende prijzen voor alles, van medicijnen tot hulpmiddelen, werken door in de premie. Daar komt nog bovenop dat we met zijn allen, vooral door de vergrijzing, ook meer zorg nodig hebben.

Toch zitten er flinke verschillen tussen verzekeraars. De één verhoogt maar met enkele euro's, de ander tot wel 18 euro per maand.

Dat komt doordat verzekeraars er voor kunnen kiezen om een deel van hun reserves in te zetten om de premiestijging te drukken. Dat doen ze vrijwel allemaal, maar hoeveel ze kunnen en willen interen op de reserves verschilt per verzekeraar, per jaar. Zo was bij NN, voorheen Nationale Nederlanden, de premie in 2022 juist wat aan de hoge kant.

Opvallend is dat Zilveren Kruis stopt met ZieZo Selectief, de goedkoopste zorgverzekering van Nederland. Het alternatief, ZieZo Basis, kost enkele tientjes per maand meer. En dat leidt op social media tot veel vragen en boze reacties bij klanten.

bron: https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5346476/verzekeraars-zorgpremie-duurder-zoek-op

Reactie achterlaten

15 nov 2022

5 tips om deze winter te besparen op je energierekening

1. De verdeling van het gasverbruik
Wist je dat het gasverbruik voor driekwart wordt bepaald door de verwarming? De overige 25% bestaat grotendeels uit het verbruik van warm water zoals douchewater en maar voor een klein deel uit gasverbruik. Het is goed om je hiervan bewust te zijn, zodat je weet waar je het meeste op kunt besparen.

2. Radiatorventilatoren
Plaats radiatorventilatoren om ervoor te zorgen dat de warmte van de verwarming zich beter verspreidt door de kamer en het daardoor sneller op de gewenste temperatuur komt. Het is ook nog eens heel makkelijk! Je klikt ze – door middel van de magneten – aan de onderkant van je radiator en stopt het snoer dan in een stopcontact. Inderdaad, je gebruikt hierdoor meer stroom, maar de kosten vallen volgens Zamarra wel mee. Per ventilator ben je ongeveer 32 cent per jaar kwijt, terwijl je er ongeveer 10% mee kunt besparen op je gasrekening.

3. Ruimtes afsluiten
“Ben je soms in de kerk geboren?” is een uitdrukking die je hoort als je de deur achter je open laat. Terecht, want er gaat ontzettend veel warmte verloren wanneer je deuren open laat staan in huis. Heb je een kamer net lekker opgewarmd? Houd de deuren dan liever dicht om dat ook zo te houden. Zo voorkom je dat de warmte naar de bovenverdieping of hal gaat, terwijl dit hartstikke onnodig is.

En nee, een warme slaapkamer is ook écht niet nodig. Sterker nog, je kunt beter in een koude slaapkamer slapen!

4. Cv-ketel instellen en onderhouden
Een plek in huis waar je vast niet meteen naartoe rent is de cv-ketel. Toch kan je ook aan je cv-ketel aanpassingen doen om te besparen. Pak je handleiding erbij, zoek op internet hoe je de temperatuur lager zet of vraag een expert. Staat hij normaal op 80? Zet hem dan eens op 60 om zo wel 10% minder te verbruiken.

Daarbij is het raadzaam om je cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Controleer hem in ieder geval iedere twee jaar.

5. Waterzijdig inregelen
Heb je wel eens aan je verwarming gevoeld terwijl hij opwarmde? Dan merkte je misschien dat de zijkant van de verwarming een stuk warmer aanvoelt dan de bovenkant. Laat in dat geval je radiator waterzijdig inregelen. Dit zorgt ervoor dat er door alle radiatoren de juiste hoeveelheid water stroomt om de ruimte voldoende te verwarmen. Het kan je energieverbruik met 5% tot soms wel 15% verlagen!

bron:https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/eigen-huis-tuin/artikel/5340690/5-tips-om-deze-winter-te-besparen-op-je-energierekening

Reactie achterlaten

17 okt 2021

Beoordeling 8+

We hebben onze 100ste beoordeling mogen ontvangen!
Natuurlijk kan er een keer iets niet goed gaan maar proberen het zo goed mogelijk op te lossen
Wij mogen wel blij zijn met een gemiddelde van 8,0.

Aankomend jaar gaan wij onze 5e Jaar in en dat gaan wij vieren met al onze trouwe klanten hoe dit eruit gaat zien word nog vermeld
hou hiervoor onze website in de gaten.

Reactie achterlaten

09 okt 2021

Ruim half miljoen huishoudens leven in 'energiearmoede'

Zo'n 550.000 Nederlandse huishoudens leven in zogeheten energiearmoede. Zij hebben een hoge energierekening, meestal een slecht geïsoleerd huis en een laag inkomen. Dat concludeert onderzoeksorganisatie TNO, op basis van cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek uit 2019 voor ruim 6,1 miljoen huishoudens.

TNO heeft niet alleen onderzoek gedaan naar de aard en omvang van het probleem, maar heeft ook voor het eerst gemeten waar in Nederland verschillende vormen van energiearmoede vooral voorkomen.

"In tegenstelling tot de verwachtingen zien we vooral energiearmoede buiten de Randstad: in het noorden, oosten en zuidoosten van het land en deels in Zeeland", zegt Peter Mulder, hoofdonderzoeker van TNO. "Daar heb je relatief veel mensen met een laag inkomen en huizen waar, bij wijze van spreken, de wind door de kamer waait."

Isolatie van huizen
Om beter zicht te krijgen op energiearmoede moet volgens Mulder niet alleen naar de betaalbaarheid van de energierekening worden gekeken, die dit jaar hard kan oplopen. Ook de kwaliteit van de woning speelt een rol, net als de mate waarin bewoners hun huis kunnen verduurzamen.

TNO onderscheidt twee groepen. Enerzijds zijn er huurders van slecht geïsoleerde huizen die daar niets aan kunnen doen, omdat de verhuurder over de verduurzaming gaat. Anderzijds zijn er eigenaren van "energieslurpende" huizen die geen geld hebben om in een zuiniger huis te investeren.

Uit ons onderzoek blijkt dat bijna de helft van de huishoudens in een onvoldoende geïsoleerd huis woont en daar niet zo veel aan kan doen. Een groot deel van hen heeft op dit moment geen probleem met het betalen van hun energierekening. Maar als de gasprijs verder gaat stijgen, kan een deel van de huishoudens uit deze groep alsnog een betalingsprobleem krijgen

bron: https://www.nos.nl/l/m/2398887

Reactie achterlaten

09 okt 2021

We zijn weer bereikbaar via Whatsapp

Gebleken is dat er toch veel vragen zijn over het opzeggen of het maken van een verhuisbrief.
Deze vragen kunt u nu heel gemakkelijk stellen via WhatsApp zo heeft u sneller en makkelijker contact.
Mocht u tips of ideeën hebben vernemen wij dit ook graag!

Onder op onze pagina en op onze contactpagina ziet u een snel link 1 klik en u kunt ons een bericht sturen.

Reactie achterlaten

13 jul 2021

Overstappen andere energie leverancier

Overstappen andere energie leverancier
De jaarnota's zijn weer bij ieder op de mat gevallen.. tijd om eens rond te kijken naar een andere provider.

Wij hebben een speciale energie vergelijker
https://www.contractstatus.nl/energie-prijs-vergelijken

Reactie achterlaten

21 jan 2021

Top 25 meest opgezegde abonnementen 2020

Top 25 meest opgezegde abonnementen 2020 via Contractstatus.

1. Nationale Postcode Loterij
2. De Nederlandse Staatsloterij
3. Citylens
4. Abvakabo Fnv
5. VaraGids
6. Huis En Comfort
7. Geek Squad
8. Werkspot
9. Yves Rocher Nederland
10. Xs News
11. Soester Courant
12. Hans Anders
13. Telegraaf
14. Mackeeper Abonnement
15. Stichting Ifaw
16. Edel Collecties
17. Support Actie
18. Stichting Dorcas Hulp Nederland
19. De Correspondent
20. Acsi Campingcard
21. Asr Verzekeringen
22. FamilyStream
23. Seniorweb
24. Reformatorisch Dagblad
25. Steenwijker Courant

Reactie achterlaten

02 jan 2021

Gelukkig en Gezond 2021

Namens Team
Contractstatus.nl en Afmelden.nl een heel gelukkig 2021!

Reactie achterlaten

18 dec 2020

Aangepaste tijden Decembermaand

Aangepaste tijden :
Wanneer verwerken wij geen brieven.

24 December tot 26 December *wel een brief gemaakt? deze verwerken en versturen wij 27 December
31 December tot 3 Januari *wel een brief gemaakt? deze verwerken en versturen wij 04 Januari

Wij wensen u een fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2021!

Reactie achterlaten

18 dec 2020

Laatste weken van het jaar zijn aangebroken en de kerstdagen staan weer voor de deur.

Laatste weken van het jaar zijn aangebroken en de kerstdagen staan weer voor de deur. Ook in deze verschrikkelijke corona tijd ontkomen we niet
aan het opzeggen van abonnementen of lidmaatschappen.
Denk hierbij aan tijdschriften , sportscholen of loterijen.
Voorkom hiermee automatisch verlenging wat weer onnodig geld gaat kosten.
Maak nu in 3 stappen jouw opzegbrief of verhuisbrief.
Wij zorgen ervoor dat het bij het juiste bedrijf of organisatie terecht komt.

krijg een bevestiging wanneer de opdracht verwerkt is via de email.
- bij het frankeren van uw brief word er altijd een foto gemaakt van uw poststuk. Mocht het nodig zijn dan weet u zeker dat het bij het postbedrijf terecht is gekomen en daadwerkelijk de deur is uitgegaan.
- binnen 24 uur verwerkt en verzonden uitgezonderd weekenden.
- klantenbeoordelingen van minimaal een 8+.
- u hoeft er de deur niet voor uit. 100% corona proof.
*bovenstaande geld alleen wanneer u ons de opdracht geeft de brieven te versturen. Bij de keuze gratis downloaden moet u de brief natuurlijk zelf versturen.

Fijne dagen en blijf gezond!

Reactie achterlaten

27 sep 2020

Uw mening word beloond!

Wij zijn erg bezig om te kijken hoe wij de service kunnen verbeteren en of we op dit moment al op de goed weg zijn.
daarom is jullie mening belangrijk voor ons!
Vul daarom onze beoordelingsformulier in geef aan waar u tevreden over bent of wat beter kan.

u ontvangt een verzoek voor beoordeling in uw mailbox na uw bestelling van een opzegbrief of verhuisbrief.
natuurlijk kunt ook onder op onze website klikken.

Reactie achterlaten

09 sep 2020

Contractstatus.nl is aangesloten bij

Contractstatus.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur
Sinds 09-09-2020 is Contractstatus.nl door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Contractstatus.nl voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Contractstatus.nl onderstreept.Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Contractstatus.nl een Opzegbrief te laten maken.

Reactie achterlaten

29 mei 2020

Verwarring

We merken te vaak dat men denken dat wij de aanbieder zijn waar 1 ieder een abonnement hebben afgesloten.
Dit is echter niet het geval.
Wij staan geheel los van al die bedrijven en organisaties en hebben ook geen invloed op het verwerken van opzeggingen en of adreswijzigingen.
Wij verzorgen enkel en alleen de dienst het maken van een opzegbrief/verhuisbrief.

Mocht u ervoor gekozen hebben om het door ons te laten verzorgen versturen wij uw brief binnen 24 uur *uitgezonderd zon en feestdagen
kiest u voor downloaden dan kan dit geheel gratis .. u kunt deze brief uitprinten en het zelf versturen. ( het heeft geen nut om dit naar onze email te zenden zoals ook al aangegeven staat op onze contact pagina.)

Mocht er vragen zijn stel deze gerust u kunt heel eenvoudig via onze contactpagina de vraag stellen.


Reactie achterlaten

20 mei 2020

Aangepaste tijden feestdagen

Wij verzorgen op de bekende feestdagen geen opzegbrieven of verhuisbrieven .
Deze kunt u wel al klaar zetten wij verwerken deze brief dag na de feestdagen.

Downloaden en zelf versturen kan natuurlijk 24 uur per dag.

Reactie achterlaten

13 apr 2020

Ook in deze corona tijd verzorgen wij opzegbrieven en verhuis brieven .

Ook in deze corona tijd verzorgen wij opzegbrieven en verhuis brieven .

U hoeft de deur niet uit om postzegels te halen of om het te versturen.

In 3 simpele stappen regelen wij dat uw brieven bij de juiste bedrijf terecht komt.

Ga naar https://www.contractstatus.nl of https://www.afmelden.nl

#stayhome #corona #opzeggen #verzendservice

Reactie achterlaten

23 maart 2020

update Corona

bij een opdracht tot opzeggen of verhuizen moet u met paar dingen rekening houden.

1. Hou rekening met verwerkingstijd bij het bedrijf waar u een abonnement hebt lopen.
2. U bent zelf verantwoordelijk voor dat de brief op tijd word aangemeld en of verstuurd.


ook komen we geregeld tegen dat men denken dat wij alle abonnementen beheren dit is niet het geval . Wij leveren enkel en alleen de dienst van het versturen van de brief.
wij zijn niet verantwoordelijk hoe het verloop gaat bij het bedrijf waar het abonnement loopt.

Reactie achterlaten

11 maart 2020

Coronavirus COVID-19

Ook in Nederland zijn er gevallen van Coronavirus COVID-19

Wij gaan gewoon door met het versturen van uw opzegbrieven - verhuisbrieven.
in 3 simpele stappen maakt u heel eenvoudig uw opzegbrief of verhuisbrief.
Klik voor downloaden en print deze zelf uit en frankeer deze zelf of laat ons dit voor uw regelen.

Hieronder enkele tips wb Coronavirus COVID-19

Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond 9 maart 2020 ook opgeroepen om geen handen te schudden.

Reactie achterlaten

03 jan 2020

De eerste brieven zijn alweer verwerkt

De eerste brieven zijn weer verwerkt voor het nieuwe jaar 2020

Reactie achterlaten

01 jan 2020

Gelukkig 2020

Allemaal een gelukkig 2020 toegewenst!

Vanaf 2 januari gaan wij de opzegbrieven of verhuis brieven weer verwerken en verzenden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u ons bereiken via ons contactpagina/ of whatssapp.

Reactie achterlaten

18 dec 2019

Aangepaste tijden December

De feestdagen staan weer voor de deur.

Ook wij hebben aangepasde tijden voor verwerking van de brieven.

24 december 25 december 26 december 31december 1 Januari 2020 verwerken wij geen brieven.

Fijne feestdagen .

Reactie achterlaten

11 nov 2019

Feestmaanden staan weer voor de deur

De drukke (feest)maanden staan weer voor de deur. daardoor word veelal vergeten om op tijd een abonnement op te zeggen.
Maak nu eenvoudig in 3 stappen jouw opzegbrief of verhuisbrief. keuze uit 2 mogelijkheden.
1.) gratis maken en downloaden en deze zelf versturen.
2.) tegen een kleine vergoeding regelen wij dat uw brief terecht komt bij het juiste bedrijf dit is inclusief postzegel.
https://www.contractstatus.nl of https://www.afmelden.nl

Reactie achterlaten

10 jul 2019

Vanaf vandaag ook te bereiken via Whats-App.

Vanaf vandaag zijn wij ook te bereiken eenvoudig via Whats-App.
deze vind u onder op de website- ook duidelijk zichtbaar op uw persoonlijke dashboard wanneer u inlogt - of op onze contactpagina.

Dus heeft u een vraag over opzegbrieven - verhuisbrieven - of een andere vraag kunt u deze eenvoudig stellen via de onderstaande link.

Klik hier om een vraag te stellen.

Reactie achterlaten