Apple iPhone 4S 16GB

Apple iPhone 4S 16GB

De Apple iPhone 4S 16GB is uit en het was het wachten meer dan waard. Deze mobiele telefoon heeft een dualcore Apple A5-chip aan boord die extreme kwaliteit levert. Het toestel wordt geleverd met de nieuwste iOS 5, waar vele verbeteringen in zijn doorgevoerd. Zo is ten opzichte van de vorige versies het lockscreen multifunctioneel en blokkeren pushberichten het scherm niet meer. Snel, stijlvol en oerdegelijk: de Apple iPhone 4S heeft het.

Siri: uw assistent
Als u altijd al een persoonlijke assistent nodig heeft, dan is de Apple iPhone 4S uw perfecte partner. Het toestel beschikt namelijk over Siri, waarmee u het hele toestel kunt bedienen. Vraag Siri of u een paraplu nodig heeft en de Apple iPhone 4S zal u laten zien wat voor weer het vandaag wordt. Met FaceTime wordt de Apple iPhone 4S des te meer uw assistent: want u kunt op die manier beeldbellen met al uw collega's en zo eenvoudig en leuk contacten onderhouden.

Multimedia
Deze mobiele telefoon van Apple beschikt over een 8-megapixel camera met korte sluitertijd. Foto's worden dus haarscherp, mede dankzij de flitser en de autofocus is de camera ook flexibel in te zetten. Liever gebeurtenissen op film? Filmen doet u met 1080p HD, want voor minder doet u het niet. U heeft maar liefst 16GB aan opslagruimte, dit zijn vele muzieknummers, foto's en video's. Als u er helemaal bij wilt horen, kiest u voor de Apple iPhone 4S 16GB .

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden