Apple iPhone 4S 64GB

Apple iPhone 4S 64GB

Voor de gebruikers die een krachtige telefoon willen met veel (maar liefst 64GB) opslagruimte is hier de Apple iPhone 4S 64GB. Met onder andere een 8-megapixel camera, A-GPS ondersteuning en een dualcore processor verdient de telefoon de titel 'krachtig' met ruime cijfers. Het toestel heeft een verbeterde accuduur waardoor het mogelijk is om langer te bellen en te internetten met het toestel.

Verbindingen leggen
De Apple iPhone 4S 64GB legt verbinding met vrijwel alle denkbare netwerken en apparaten. Zo ondersteunt het toestel 802.11 b/g/n WiFi netwerken en heeft het de allernieuwste Bluetooth 4.0. HSDPA en HSUPA, beide belangrijk voor supersnel internet, worden door de Apple iPhone 4S ondersteund waardoor het mogelijk is geworden om snelheden tot 14.4 Mb/s te bereiken met dit toestel. Als u de weg kwijt bent, letterlijk, kunt u gebruik maken van A-GPS en Google Maps om toch op plaats van bestemming te komen.

Foto's worden 'plaatjes'
Met de Apple iPhone 4S 64GB wordt elke foto een plaatje. Ze worden zo mooi omdat de 4S een 8-megapixel camera aan boord heeft, met autofocus en een verbeterde witbalans. Foto's worden scherp, helder en geven het juiste moment weer. Wilt u liever filmen? Kies voor de 1080p HD camera waarmee u haarscherp bewegend beeld vastlegt. Bang voor een volle schijf hoeft u niet te zijn, want het toestel beschikt over 64GB intern opslaggeheugen waardoor u vele foto's, video's en muziekbestanden op uw telefoon kwijt kunt.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden