Apple iPhone 5 64GB

Apple iPhone 5 64GB

Daar is de nieuwe iPhone: de Apple iPhone 5. Lang wachten wordt beloond want het is weer een kaskraker geworden! Het design is zoals we van Apple gewend zijn weer schitterend. Het toestel is langer en is ook 18% dunner geworden. Minder dik, maar veel sneller! De nieuwe Apple A6 processor maakt gehakt van de concurrentie en geeft jou de snelste en krachtigste beleving ooit.

iOS 6: meer functionaliteit
De Apple iPhone 5 krijgt richting dankzij iOS 6, het besturingssysteem van Apple. Maps heeft een upgrade gekregen, het is zelfs mogelijk om gesproken navigatie te krijgen in 3D-formaat. Facebook is geïntegreerd in de iOS 6, daarmee dus ook in de iPhone 5, zodat je het sociale netwerk beter en eenvoudiger kunt gebruiken. Via Passbook kun je eenvoudig je tickets, boardingkaart of kortingscoupons ordenen en gebruiken. Verder hebben veel standaard app's verbeteringen gekregen die het design en de functionaliteit ten goede komen.

iPhone 5: de nieuwe fotograaf
Er wordt met de Apple iPhone 5 ook een nieuwe fotograaf geboren: u. De camera is spatscherp en maakt met zijn 8 megapixels foto's waar menig professioneel fotograaf u tegen zegt. Filmen hoeft niet meer met een camcorder, dat doet u tegenwoordig met uw iPhone 5: de 1080p HD kwaliteit waarin u filmt kan zonder bewerking op TV worden uitgezonden. Kortom: de iPhone 5 is de ultieme smartphone, u kunt niet meer zonder!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden