Apple iPhone 5S 32GB

Apple iPhone 5S 32GB

De iPhone 5S 32GB is het beste wat Apple op dit moment te bieden heeft op het gebied van smartphones. Dit nieuwe vlaggenschip van het bedrijf is een upgrade van de iPhone 5 en brengt een aantal nieuwe toepassingen met zich mee. De iPhone 5S 32GB heeft dezelfde aluminium behuizing als zijn voorganger. De grote veranderingen zitten aan de binnenkant, zoals een nieuwe processor, accu en camera. De opvallendste functie is toch wel de vingerafdruk-scanner. Dit alles maakt de iPhone 5S 32GB de gewildste smartphone die op de markt verkrijgbaar is.

Vingerafdruk-scanner
Deze vingerafdruk-scanner zit in de homeknop van het toestel en kan gebruikt worden om de iPhone 5S 32GB te ontgrendelen. Ook een extra beveiliging bij betalingen en mobiel bankieren behoort tot een van de mogelijkheden. Apple onderscheidt zicht hiermee van de concurrent waardoor u met de iPhone 5S 32GB een toestel in huis heeft dat klaar is voor de toekomst.

Camera en accu
De iPhone 5S 32GB beschikt over een verbeterde camera ten opzichte van de iPhone 5. Zo kunt u nog scherpere foto's en video's maken. Het toestel beschikt over maar liefst twee flitsers. Een geelkleurige en een blauwkleurige. Hierdoor komen foto's met flits er prachtig uit te zien. Het vermogen van de accu is opgeschroefd naar 1560mAh wat 130mAh meer is als zijn voorganger. Ook de toevoeging van NFC zorgt voor de grote populariteit van dit toestel. Met NFC (Near Field Communication) kunt u op korte afstand contact leggen met andere smartphones en apparaten.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden