Batterij-duur

Batterij-duur

Dit is het aantal uren/minuten dat de batterij van uw mobiele telefoon standhoudt.
Is de batterij van uw telefoon altijd zo snel leeg?

Vooral bij smartphones is dit een veel voorkomend probleem. Het is vaak al bijzonder als uw smartphone batterij/accu het langer dan een dag volhoudt. Hieronder vind u enkele tips om de batterijtijd te verlengen.


Zet overbodige diensten op uw telefoon uit

Vele nieuwe toestellen hebben een heleboel diensten die op de achtergrond blijven werken, ook al gebruikt u ze niet. Diensten zoals automatische synchronisatie, push-notificaties en Bluetooth kan u gerust uitzetten omdat ze heel wat energie van uw batterij opeisen. Uw toestel synchroniseren kunt u het beste doen wanneer deze met het stroomnet of uw computer is verbonden; het gaat niet alleen sneller, maar gebruikt uiteraard ook niets van de batterij.


Maak gebruik van de software updates

Vaak zorgen updates van de smartphone software ervoor dat de prestaties van de batterij van het toestel geoptimaliseerd worden. Zorg er dus altijd dat u de nieuwste update download.


Internet gebruikt meer dan alleen dataverbruik

Internet op uw mobiele toestel zorgt niet alleen voor een dataverbruik, maar is ook een grote last voor de batterij. Als u het internet even niet nodig hebt, kunt u dus gerust de 3G en/of de WiFi functie uitschakelen.


Gebruik uw toestel op een slimme manier

De batterij van uw telefoon kunt u op verschillende manier sparen. Dit kan onder meer door de helderheid van het scherm wat te dimmen, of door applicaties die u niet gebruikt volledig uit te schakelen. Veel applicaties blijven op de achtergrond door werken, ook als u deze heeft verlaten.


Houd uw batterij in vorm

De meeste mobiele toestellen beschikken over een lithiumbatterij. Bij deze soort batterijen is het belangrijk dat de elektronen in de batterij van tijd tot tijd in beweging zijn. Daarom kan het handig zijn dat u de batterij minstens één maal per maand volledig oplaadt, en daarna gebruikt tot de batterij volledig leeg is. Op die manier gaat de batterij ook langer mee, en gaan de prestaties niet zo snel naar beneden.


Zet de vibratiefunctie uit

De vibratiefunctie van het toestel kan ook heel wat van uw batterij gebruiken, gebruik gewoon de ringtone, en zet deze wat stiller om nog meer energie te sparen.


Zet uw telefoon gewoon uit

Dit is waarschijnlijk de meest effectieve en simpelste manier om uw batterij te besparen. Als u niet van plan bent uw telefoon te beantwoorden terwijl u slaapt of na de werkuren, kunt u hem gewoon uitzetten. Hetzelfde kunt u doen in gebieden waar u slecht of geen bereik heeft.Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden