Blackberry Bold 9790

Blackberry Bold 9790

'Het toestel beschikt over een volledig QWERTY-toetsenbord en hiermee zet u snel en makkelijk berichten in elkaar. De navigatie door het toestel is makkelijk en overzichtelijk en daardoor wordt het gebruiksgemak vergroot. Verder surft u snel over het web, maakt u foto's en video's van wat u maar wilt en luistert u waar u ook bent naar uw favoriete nummers en albums.

Mobiel internet
Ook met de Blackberry Bold 9790 surft u razendsnel over het web en bekijkt u site na site. De sites worden goed weergegeven op het mooie en kleurrijke scherm. U kunt zowel via de 3G-verbinding als via een WiFi-verbinding over het internet surfen. E-mailen gaat snel dankzij het QWERTY-toetsenbord en sociale netwerken zoals Facebook en Twitter zijn goed bij te houden en bij te werken. Met de Blackberry Bold 9790 kunt u ook pingen, dit gaat via uw internetverbinding en geeft geen extra kosten. U communiceert zo met andere ping-gebruikers.

Multimedia
Met de Blackberry Bold 9790 kunt u eindeloos foto's en video's maken dankzij de 5-megapixel camera. De opnames zijn van goede kwaliteit en ook bij minder licht kunt u goede opnames maken dankzij de flitser. De door u gemaakte opnames kunt u delen met vrienden via de Bluetooth functie. Verder kunt u muziek luisteren wanneer u wilt, dankzij de MP3-speler neemt u uw eigen muziek overal mee naartoe en hoeft u nooit meer in stilte te reizen.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden