Blackberry Bold 9900

Blackberry Bold 9900

BlackBerry is nog steeds erg succesvol en dit willen ze graag volhouden door de nieuwe BlackBerry Bold uit te brengen, het toestel is dunner dan eerdere versies en zeer mooi en stijlvol vormgegeven. De telefoon draait op de nieuwste versie van het BlackBerry besturingssysteem en hierdoor gaat alles gemakkelijker en sneller. De BlackBerry Bold 9900 is voorzien van een 1.2 Ghz processor, waardoor al uw applicaties snel en soepel zullen draaien. Verder kunt u alle kwaliteiten die u van BlackBerry gewend bent ook van dit toestel verwachten.

Internet
BlackBerry is de ideale internettelefoon, dankzij het volledige QWERTY-toetsenbord zet u makkelijk en snel berichten in elkaar en u heeft razendsnel contact met uw vrienden en familie. Mobiel internet heeft een grote rol ingenomen in de huidige samenleving, het is handig om waar u ook bent te kunnen e-mailen, zowel zakelijk als privé kan dit van pas komen. Verder kunt u makkelijk al uw sociale netwerken bijhouden met dit toestel, Facebook en Twitter zijn goed bedienbaar met deze BlackBerry Bold 9900.

Multimedia
Het leven van nu is vaak druk en vol bijzondere dingen, met de BlackBerry Bold 9900 kunt u alle memorabele momenten in uw leven vastleggen. Dit kan met de 5.0-megapixelcamera waarmee u zowel foto's als HD-video's maken in goede kwaliteit, het toestel beschikt ook over een flitser zodat u altijd goed verlichte opnames kunt maken. De gemaakte opnames kunt u vervolgens verzenden via internet, een MMS-bericht of via de Bluetooth functie. Verder kunt u natuurlijk ook muziek luisteren met de BlackBerry Bold 9900, u kunt met de MP3-speler uw eigen muziek overal beluisteren en meerdere afspeellijsten maken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden