BlackBerry Curve 9320

BlackBerry Curve 9320

BlackBerry heeft al vele mooie toestellen uitgebracht onder de naam Curve, altijd met groot succes. De BlackBerry Curve 9320 past helemaal in het rijtje mooie toestellen van BlackBerry. De telefoon is mooi zwart van kleur met enkele chroomkleurige details die het toestel een mooi zakelijk en elegant uiterlijk geven. De bediening verloopt, zoals we van BlackBerry gewend zijn, via een volledig QWERTY toetsenbord. Met dit toetsenbord zet u makkelijk en erg snel berichten in elkaar. Verder biedt het toestel u een prachtig scherm met alle mogelijke kleuren en een helderheid waarmee u alle details kunt zien!

Sociaal
De belangrijkste taak van een mobiele telefoon is natuurlijk om te kunnen communiceren, dit geldt uiteraard ook voor de BlackBerry Curve 9320. De "standaard" manieren zoals bellen, SMS-berichten en MMS-berichten versturen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Verder kunt u bestanden versturen via Bluetooth en zijn de mogelijkheden tot contact met mobiel internet erg toegenomen. Met BlackBerry'skunt u pingen, dit kan alleen met een BlackBerry toestel en hiermee kunt u via uw internetverbinding praten met anderen. Natuurlijk kunt u verder overal uw e-mail lezen en beantwoorden en ook social media bijhouden is geen probleem.

Mobiel vermaak
Dit toestel heeft u van alles te bieden op allerlei terreinen. Natuurlijk zijn de communicatie mogelijkheden van belang maar dit is niet alles. Mobiele telefoons zijn er ook om u te vermaken op de momenten dat u dit nodig heeft. De BlackBerry Curve 9320 biedt u op meerdere mogelijkheden dit vermaak. Zo zijn er spelletjes te vinden op het toestel en kunt u dit uitbreiden door meer spelletjes te downloaden. Verder kunt u genieten van muziek dankzij de MP3-speler en de FM-radio ontvanger. Ook opnames maken kan goed met dit toestel, het beschikt over een 3.15-megapixel camera waarmee u zowel foto's als video's kunt maken!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden