BlackBerry Curve 9360

BlackBerry Curve 9360

De nieuwe mobiele telefoon van BlackBerry heet de Curve 9360 en heeft alles in huis om een succes te worden. De slechts 11 milimeter dunne Curve heeft een prachtig design en beschikt over het klassieke QWERTY-toetsenbord dat we van BlackBerry gewend zijn. Ben je actief, sociaal en ben je op zoek naar een smartphone met uitstraling en klasse? De BlackBerry Curve 9360 is het helemaal voor jou.

Sociale smartphone
De BlackBerry Curve 9360 is een mobiele telefoon die je niet van het sociale leven afleidt, maar je er juist middenin plaatst. Zelfs als je niet ingelogd bent op Facebook ontvang je toch alle berichten die belangrijk voor je zijn. Alle sociale apps geven je real time updates van alle sociale netwerken waar je bent aangemeld. Het toestel beschikt over WiFi en is gezegend met de nieuwste versie van het BlackBerry besturingssysteem: BlackBerry 7. Deze technologie maakt het mogelijk om je te laten meegenieten van betere graphics, soepel scrollen en sneller zoeken dan ooit.

Unieke NFC-Chip
De Blackberry Curve 9360 heeft een nieuw staaltje hardware aan boord om het leven nog net iets makkelijker te maken: de NFC-Chip (Near Field Communication). Deze chip maakt het mogelijk om bijvoorbeeld betalingen uit te voeren of om bijvoorbeeld een printopdracht te geven. In de toekomst zal het meer en meer mogelijk zijn om met deze chip te betalen. Kiezen voor de BlackBerry Curve 9360 is niet alleen een goede keuze met oog op jezelf, maar ook met oog op de toekomst.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden