BlackBerry Q10

BlackBerry Q10

De BlackBerry Q10 is een high-end smartphone die over een touchscreen en een fysiek toetsenbord beschikt. Het schrijven van smsjes of e-mails gaat hierdoor snel en eenvoudig. Voor de Q10 heeft BlackBerry een compleet vernieuwd besturingssysteem (BlackBerry 10) ontwikkeld met een aantal unieke features. Het toestel beschikt over een 3.1 inch touschreen display met een schermresolutie van 720x720 pixels, een QWERTY toetsenbord, 8-megapixel camera aan de achterkant, 2-megapixel aan de voorkant, 1.5 GHz dual-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslageheugen, Bluetooth en een MP3-speler.

BlackBerry 10
De BlackBerry Q10 is een intelligente smartphone dankzij het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10. Dankzij een aantal functies kan je als gebruiker het toestel gemakkelijk bedienen. Met BlackBerry Hub worden alle notificaties (o.a. sms, e-mail, Facebook en Twitter) in één oogopslag weergegeven van al uw contactpersonen. Zakelijke en privé gegevens kunt u overzichtelijk gescheiden houden dankzij BlackBerry Balance. Documenten, applicaties en e-mails die u voor uw werkt gebruikt kunt u apart houden van up privé gegevens.

Entertainment
'Op het gebied van entertainment heeft de BlackBerry Q10 veel mogelijkheden. Het toestel beschikt over een 8-megapixel camera met autofocus en LED flitser. Video's worden opgenomen in uitstekende kwaliteit, dit is namelijk in HD 1080p kwaliteit. Aan de voorkant zit een 2-megapixel camera waarmee u kunt videobellen. Internetten gaat razendsnel omdat de smartphone 4G-netwerk ondersteunt. Bestanden doorsturen naar vrienden kunt u doen via Bluetooth. Bent u een muziekliefhebber? U kunt genieten van uw favoriete muziek dankzij de MP3-speler, komt daarbij bovenop dat u maar liefst 16GB kunt gebruiken om o.a. muziek op uw telefoon op te slaan.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden