BlackBerry Z10

BlackBerry Z10

De BlackBerry Z10 is het nieuwe vlaggenschip van BlackBerry. Het toestel beschikt over geweldige specificaties en is ook nog eens voorzien van een compleet nieuw besturingssysteem: BlackBerry 10, dat allerlei unieke functies heeft. Het toestel is uitstekend te gebruiken voor privé- en zakelijke doeleinden. Enkele specificaties waarover de BlackBerry Z10 beschikt zijn een 4.2 inch LCD display met een schermresolutie van 1280x668 pixels, 1.5 GHz dual-core processor, 8-megapixel camera (1080p HD video-opname), Bluetooth, 16GB opslaggeheugen en 2GB werkgeheugen.

BlackBerry 10
De fabrikant heeft tijdens het ontwikkelen van de BlackBerry Z10 zich vooral gericht op het besturingssysteem van de smartphone. Het besturingssysteem is compleet veranderd en is voorzien van een aantal nieuwe features. Met de Z10 heeft u bijvoorbeeld beschikking over BlackBerry Hub, met deze applicatie worden alle updates en informatie van uw contactpersonen verzameld. Het toetsenbord is vernieuwd en analyseert uw typegdrag waardoor het schrijven sneller en makkelijker gaat. U kunt gebruik maken van een nieuwe browser die razendsnel is, het gebruik van Facebook en Twitter gaat sneller dan ooit.

Privé en zakelijk
U kunt de BlackBerry Z10 zowel zakelijk als privé gebruiken. Dankzij deze smartphone kunt u die twee eenvoudig combineren en hoeft u nooit meer rond te lopen met twee verschillende telefoons. De BlackBerry Z10 is voorzien van BlackBerry Balance. U kunt gemakkelijk switchen van uw privé gegevens als e-mail, documenten en applicaties naar uw zakelijke gegevens. Dit kunt u doen in slechts één beweging.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden