Groene stroom

Groene stroom

Groene energie is energie die op relatief milieuvriendelijke wijze opgewekt is. Hernieuwbare bronnen zoals zon, wind, water liggen aan de basis van de energieproductie.

Groene energie is hernieuwbaar Hernieuwbare energie haalt men uit natuurlijke hulpbronnen die zichzelf weer aanvullen na een korte tijdsperiode. Hulpbronnen zijn:
 • * Zon - Zonne-energie
 • * Wind - Wind-energie
 • * Stromend water - Hydro-energie
 • * Aardwarmte
 • * Organisch plantenmateriaal en afval (i.e. biomassa)

 • Toepassingen van groene energie Hernieuwbare energie kan men gebruiken om elektriciteit te genereren, maar er zijn ook andere toepassingen mogelijk. Zo kan je biomassa gebruiken als brandstof voor je boiler om stoomwarmte te genereren. Zonne-energie kan je gebruiken om water op te warmen of om ruimtes passief te verwarmen. Informeer naar de mogelijkheden om subsidie te ontvangen voor het kopen van zonnepanelen.

  Ik wil aanbiedingen zien

  Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


  Benieuwd hoe je geld kan besparen?

  Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

  Beheer overzicht

  Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

  Nu aanmelden Meer informatie

  Tijdsindicatie

  De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

  Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
  Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

  Herinneringen

  Alleen bij Premium of Pro

  Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

  Financieel Overzicht

  Alleen bij Premium of Pro

  Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

  Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
  Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

  Opzeggen

  Alleen bij Premium of Pro

  Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

  Prijsvergelijken

  Alleen bij Premium of Pro

  Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

  Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
  Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

  Advies op maat

  Alleen bij Premium of PRO

  Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.  Nu aanmelden