HTC Butterfly Glossy

HTC Butterfly Glossy

De HTC Butterfly is het nieuwe toptoestel van HTC die over zeer uitstekende specificaties beschikt. Het toestel wordt ook wel een 'phablet' genoemd, dit betekent dat de smartphone een kruising is tussen een smartphone en een tablet dankzij de 5.0 inch display. De HTC Butterfly is super snel dankzij de 1.5 GHz quad-core processor, heeft ontzettend veel mogelijkheden dankzij Android 4.0, heeft een prachtig 1080p Full HD scherm en heeft verder een krachtige batterij (2020 mAh). HTC heeft met dit toestel een juweeltje ontwikkeld want naast de fantastische specificaties heeft de HTC Butterfly ook nog een prachtig design.

Full HD display
De nieuwe smartphone toppers beschikken over een 1080p Full HD schermen en de HTC Butterfly is een van de eerste smartphones met 1080p display. Het scherm is dus 5.0 inch groot en heeft een schermresolutie van 1080x1920 pixels, de pixeldichtheid is daardoor 441 ppi (pixel per inch). Door de zeer hoge pixeldichtheid zijn de beelden op het scherm haarscherp. Dat betekent dat filmpjes kijken of games spelen voor een uitstekende ervaring zorgen, de beeldweergave is werkelijk waar fantastisch.

Entertainment
De HTC Butterfly heeft op het gebied van entertainment genoeg te bieden. De phablet beschikt over een 8-megapixel met LED flitser en autofocus aan de achterkant, hiermee maakt u haarscherpe foto's en u kunt ook nog eens video's opnemen in 1080p HD kwaliteit. Aan de voorkant van de HTC Butterfly zit nog een 2.1-megapixel camera, hiermee kunt u videobellen via Skype. Via de Google Play Store kunt u uit duizenden applicaties en games kiezen om deze vervolgens op uw smartphone te installeren. Dankzij Android 4.1 Jelly Bean kunt u vrijwel alles installeren en werken de apps super snel.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden