HTC Desire 500

HTC Desire 500

HTC heeft een nieuw toestel toegevoegd aan de Desire lijn, en wel de Desire 500. Dit toestel van HTC heeft een touchscreen van 4.3 inch. Om ervoor te zorgen dat het toestel wel lang genoeg aan kan staan bevat deze HTC een accu van 1800 mAh. Naast alle functionele en serieuze zaken bevat deze HTC natuurlijk ook een camera (8-megapixel), een FM-radio en een MP3-speler. Om het geluid van de FM-radio, de MP3-speler en uw zelfgemaakte foto's zo goed mogelijk te laten klinken maakt de HTC Desire 500 gebruik van het Beats Audio sound enhancement. Dit zorgt ervoor dat de bass en het geluid extra mooi en goed door klinken. Om al uw bestanden op te kunnen slaan, beschikt deze HTC over een geheugen van 4GB. Dit geheugen is uit te breiden door middel van een microSD-geheugenkaart van maximaal 64GB.

HTC Sense 5
De HTC Desire 500 gebruikt Android 4.2 als besturingssysteem. Hier heeft HTC zelf zijn eigen gebruikersinterface overheen gegooid, namelijk HTC Sense 5.0. Het eerste wat opvalt aan HTC Sense 5.0 is het startscherm. HTC noemt dit startscherm zelf HTC BlinkFeed. Op dit startscherm wordt u constant op de hoogte gehouden van het nieuws. En het niet alleen van het nieuws, maar ook van uw social-media en tv-informatie. U kunt de indeling van de weergave van dit nieuws zelf bepalen. Ook de camera krijgt een extra functie met HTC Sense 5. U kunt namelijk 15 foto's in drie seconden maken. Hieruit kunt u dan de mooiste, leukste of gekste foto kiezen en bewaren.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden