HTC Desire C

HTC Desire C

HTC blijft prachtige toestellen ontwikkelen en hiermee bestaande lijnen uitbreiden. Zo wordt de Desire lijn uitgebreid met de mooie HTC Desire C. Een prachtig toestel dat u precies biedt wat u van een smartphone verwacht. De telefoon is in meerdere kleuren verkrijgbaar, in dit geval is het toestel zwart van kleur. De bediening van de telefoon verloopt via het 3.5 inch touchscreen waarmee u fijn door het toestel kunt navigeren. De HTC Desire C is klein van stuk en ook erg licht, dit werkt uiteraard mee aan het goed hanteerbaar zijn van de telefoon. Natuurlijk kunt u al uw contacten onderhouden met dit toestel, spelletjes spelen en nog veel meer!

Verbindingen
Wat is nou een mobiel toestel zonder verbindingen? Niks, dat klopt. De HTC Desire C biedt u van zichzelf al allerlei mogelijkheden maar u kunt pas echt optimaal gebruik maken van dit toestel als u de mogelijke verbindingen gebruikt. Zo kunt u via uw eigen verbinding of via een WiFi netwerk over het web surfen en zo allerlei sites bekijken en online social media bijhouden. Verder kunt u bestanden verzenden als u verbinding maakt via Bluetooth met een ander toestel, een bestand versturen gaat zo snel en kosteloos. U kunt allerlei applicaties downloaden in de Android Market dankzij het Android 4.0 systeem waarop dit toestel draait.

Beeld en geluid
Contact is belangrijk bij een mobiele telefoon maar dit is niet alles. Ook vermaak is een belangrijk onderdeel van de mobiele telefonie. Met de HTC Desire C kunt u dankzij de 5-megapixel camera alle momenten in uw leven vastleggen door middel van een foto of video. Zo kunt u deze momenten nog eens beleven en delen met vrienden. Maar er is nog meer, ook aan geluid geen gebrek. Dankzij de unieke Beats Audio ervaring kunt u genieten van prachtig geluid. U kunt met de MP3-speler en de FM-radio naar muziek luisteren zoveel als u wilt.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden