HTC One

HTC One

De HTC One is het nieuwe toptoestel van HTC. Met een 1,7GHz quad-core processor en een 2300 mAh accu is het toestel al een blik waardig, maar wanneer de andere specificaties in beeld komen zult u ervan overtuigd zijn dat de HTC One die blik meer dan waardig is! Het oude vertrouwde bellen wordt een stuk aangenamer door de tweede microfoon die HTC in de telefoon heeft geplaatst. Deze herkent het geluid uit uw omgeving en zorgt dat deze niet naar uw gesprekspartner gaat, waardoor u duidelijker verstaanbaar bent. Een ruimte uitlopen om een gesprek te kunnen voeren is bij deze dus niet meer nodig!

Android met Blink Feed
Het besturingssysteem waar de One op draait is Android 4.2. HTC heeft aan Android een nieuw startscherm toegevoegd, waarmee u al uw favoriete gebeurtenissen. Bovendien zijn deze allemaal live, waardoor u meteen op de hoogte bent. Pas het startscherm zelf aan aan uw eisen en personaliseer uw toestel. Luistert u graag muziek? Met zowel de speakers als de hoofdtelefoon heeft u mooi geluid. Er zijn twee speakers aan de voorzijde van het toestel geplaatst, zodat uw muziek harder afgespeeld kan worden en bovendien ook mooier is. De koptelefoon is van Beats Audio, een waar genot voor de echte muziekliefhebber.

Prachtige kiekjes
De HTC One heeft een ontzettend goede camera meegekregen. Het is een 4-ultrapixel camera, waarbij de lens veel meer licht opvangt dan andere camera's en deze verwerkt worden tot een prachtige foto: bij veel of weinig licht! Ook een filmcamera (1080p HD) en een frontcamera zijn aanwezig. Verder kunt u uiteraard ook betalen via de NFC-technologie en er zijn nog veel meer andere mogelijkheden. U zult zich zeker niet vervelen met de HTC One!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden