HTC One S

HTC One S

Deze HTC One S smartphone met zijn 1,5 GHz dualcore processor gaat uw leven veranderen. U ziet het leven voortaan namelijk door een 4.3 inch capacitief touchscreen, met een resolutie van 540x960. Gewapend met Android 4.0 gaat de HTC One S de strijd aan met de grenzen van het haalbare. We raden u aan stevig in uw stoel te gaan zitten wanneer u de microSIMkaart plaatst in de One S, want eenmaal opgestart barst er gigantisch veel energie door het toestel. Uw leven zal voor altijd sneller en socialer zijn.

One S: ondersteunt alles
De HTC One S kan met vrijwel elk toestel verbinden. Het toestel beschikt over Bluetooth, DLNA, om videobeelden te streamen naar een PC of een TV. Dit kunt u ook doen via HDMI of MHL, die allebei ook door het toestel worden ondersteund. U kunt overal uw plaats bepalen dankzij de GPS-ontvanger in het toestel. Dankzij Google Maps weet u dan precies waar u bent. Mobiel internet gaat met snelheden die vergelijkbaar zijn met uw thuisnetwerk. Over dat thuisnetwerk gesproken, daar kunt u dankzij de WiFi-ontvanger altijd gebruik van maken!

Sublieme shots
Uw digitale fotocamera kan op Marktplaats met de komst van de HTC One S. U investeert namelijk behalve in bereikbaarheid ook in een fantastische camera. 8-megapixel, met autofocus, LED-flitser, BSI-sensor en videobeeldstabilisator. Het zijn feiten die er niet om liegen. Hebt u een videocamera? Die kunt u ook gaan verkopen, want de 1080p HD kwaliteit die de HTC One S u biedt zal uw oude camera u niet kunnen leveren. Alsof dat nog niet genoeg is heeft de HTC One S een frontcam van 1,3-megapixel om mee te beeldbellen, Skypen of MSN-en. Wat u ook zoekt, u vindt het in de HTC One S.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden