HTC One X

HTC One X

HTC blijft maar vernieuwen en doet dit ook met de HTC One X. De telefoon is zoals veel HTC toestellen te bedienen via een prachtig touchscreen. Dit scherm is maar liefst 4.7 inch groot en alle mogelijke kleuren zijn erop te bekijken. Het reageert goed op uw aanrakingen en is dankzij het Gorilla Glass goed beschermd tegen breuken en krassen. U kunt van dit prachtige toestel alles verwachten wat u van een moderne telefoon verwacht. De superkrachtige quadcore processor is het nieuwste staaltje techniek op telefoniegebied. Dit staat garant voor supervloeiend gamen en scrollen.

Besturingssysteem
De HTC One X draait op het nieuwste systeem van Android, het Android 4.0 systeem. Dit wordt ook wel het Ice Cream Sandwich systeem genoemd. Sorteer al uw applicaties makkelijk door ze naar elkaar toe te slepen en zorg voor een overzichtelijk uiterlijk. Een verbeterpunt ten opzichte van eerdere systemen is ook het unlock screen, er zijn nu meer mogelijkheden hiervoor. Natuurlijk kunt u ook met dit systeem nog allerlei applicaties downloaden. U breidt uw toestel zo uit en creëert de ideale telefoon!

Multimedia
De HTC One X beschikt over een 8-megapixel camera waarmee u prachtige opnames kunt maken. De foto's die u maakt zijn haarscherp en de video's in prachtige HD kwaliteit. De telefoon beschikt ook nog over een camera aan de voorkant, dit is een 1.3-megapixel camera en zo kunt u makkelijk foto's van uzelf maken of beeldbellen. U kunt de foto's die u maakt makkelijk voorzien van een zogenaamde geo-tag, de plaats waar de foto is gemaakt wordt dan bij de foto gezet. Ook muziek is een hele beleving met dit toestel, de kwaliteit ervan is uitstekend! U kunt zowel met de MP3-speler als met de FM-radio ontvanger muziek beluisteren.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden