HTC Windows Phone 8S

HTC Windows Phone 8S

HTC heeft in samenwerking met Microsoft twee toestellen op de markt gebracht die op het Windows Phone systeem draaien. U kunt dit herkennen aan de vierkanten op uw scherm die verschillende functies voorstellen. De telefoon is verkrijgbaar in meerdere kleuren waaronder deze mooie heldere blauwe kleur. De telefoon is snel en het touchscreen reageert goed op uw aanrakingen. U kunt genieten van allerlei mooie functies, u kunt prachtige opnames maken en genieten van geluid van geweldige kwaliteit! Met dit toestel is vervelen verleden tijd.

Geluidskwaliteit
Met de HTC Windows Phone 8S luistert u niet alleen naar de muziek, u beleeft de muziek! Met de ingebouwde Beats Audio kunt u genieten van muziek van geweldige kwaliteit met diepere bassen, mooiere zang en prachtige hoge noten. Dit is niet alleen ontzettend fijn bij muziek beluisteren, ook bij het spelen van games, het bekijken van films en video's komt het van pas! U beleeft alles intenser dan eerst en dat is natuurlijk niet verkeerd. Via uw snelle internetverbinding bekijkt u online allerlei filmpjes op sites zoals YouTube.

Mobiel internet en camera
Met de HTC Windows Phone 8S kunt u genieten van razend snel internet. U kunt mailen wanneer u wilt en allerlei sites bezoeken, natuurlijk blijft u ook op de hoogte van alles nieuwtjes van social media! Via dit alles kunt u ook zelf vrienden op de hoogte houden van uw leven. Via een status of via een gedeelde foto, wat u maar wilt. U kunt namelijk met dit toestel ook prachtige opnames maken! Zelfs vanuit een vergrendeld scherm kunt u opnames maken en vervolgens bekijken in prachtige kwaliteit op het mooie heldere scherm.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden