HTC Windows Phone 8X

HTC Windows Phone 8X

HTC heeft in samenwerking met Microsoft twee toestellen uitgebracht waarvan de HTC Windows Phone 8X er een is. Typerend voor de Windows Phone zijn de "tegels" en hierdoor is HTC geïnspireerd. Het toestel is strak vormgegeven en erg licht waardoor het makkelijk hanteerbaar is. Wat verder nog opvalt aan de telefoon is de Beats geluidkwaliteit. De telefoon is te bedienen via het touchscreen scherm dat maar liefst 4.3 inch groot is. Het scherm is bedekt met Gorilla glass waardoor het goed beschermd is tegen krasjes en beschadigingen. Natuurlijk kunt u ook al uw contacten uitstekend onderhouden met dit mooie toestel.

Camerawerk
Een belangrijk kenmerk aan de HTC Windows Phone 8X is de camera! De telefoon beschikt over twee prachtige camera's, aan de achterkant is een 8-megapixel camera te vinden met een speciale sensor voor minder licht en zo kunt u dankzij de flitser altijd mooie opnames maken! Aan de voorkant is een 2.1-megapixel camera te vinden met een speciale groothoeklens, hiermee brengt u een groot vlak in beeld. Als u bijvoorbeeld met een groep vrienden bent en een foto van jullie wil maken kunt u nu de hele groep goed in beeld brengen en niet meer alleen de hoofden, of dat nog niet eens.

Contact
De HTC Windows Phone 8X is een toestel waarmee u al uw contacten goed kunt onderhouden! U kunt natuurlijk bellen en SMS berichten verzenden maar ook beeldbellen behoort tot de mogelijkheden. Omdat de telefoon erg snel internet ondersteunt kunt u vol op van het web genieten. Bezoek sites en onderhoudt ook via internet contact. U kunt uw Facebook en Twitter account goed bijhouden en ook e-mailen is mogelijk wanneer u wilt. Op het homescreen kunt u de applicaties die u veel gebruikt ordenen zodat u altijd snel bij uw favoriete applicaties kunt.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden