LG C300 InTouch

LG C300 InTouch

De LG C300 InTouch is een telefoon in de serie van LG. Met het QWERTY-toetsenbord kunt u gemakkelijk en razendsnel berichten opstellen. Wanneer u graag op de hoogte wilt blijven van wat er allemaal in de wereld gebeurt of wanneer u het weerbericht wilt weten, kunt u dat opzoeken op het internet. Dankzij de GPRS-ondersteuning kunt u surfen over het internet wanneer u dat maar wilt.

Camera
Maakt u een fietstocht en geniet u van een prachtig uitzicht? Of maakt u een grappig moment mee dat u wel met iedereen zou willen delen? Maak dan met de ingebouwde 2-megapixel camera een foto of een filmpje. Later kunt u uw opnames terug zien op het fraaie 2.4 inch TFT-scherm. Wanneer u er tevreden mee bent kunt u de opnames mailen naar uw vrienden, of ze naar iemand in de buurt verzenden via Bluetooth. Deelt u uw meesterwerken liever direct met de hele wereld? Zet ze dan via de applicaties op Facebook en Twitter. Ook kunt u de LG C300 InTouch met de computer verbinden via een microUSB. Daarna kunt u de opnames op de pc zetten om ze vervolgens op social networks als Hyves en Youtube te plaatsen.

Nooit meer vervelen
Dankzij deze telefoon is vervelen voortaan verleden tijd. Met de LG C300 InTouch bent u altijd in contact met al uw vrienden, familie en collega's. Zo kunt u wanneer u maar wilt kijken of ze hun profiel hebben bijgewerkt via de Facebook -app. Ook kunt u, wanneer u met iedereen wilt delen wat u aan het doen bent, een tweet plaatsen via de Twitter-applicatie. Wanneer u toe bent aan wat ontspanning kunt u via de FM-radio luisteren naar uw favoriete radiozender(s). Ook kunt u genieten van de door u samengestelde afspeellijsten.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden