LG E430 Optimus L3 II

LG E430 Optimus L3 II

De LG Optimus L3 II is de opvolger van de LG Optimus L3. Het toestel heeft een touchscreen van 3.2 inch met een resolutie van 240x320 pixels. Het toestel bevat een camera van 3-megapixel en draait op Android 4.1. Deze LG draait op een processor van 1GHz van Qualcomm en bevat een batterij van 1500 mAh. Hiermee reageert het toestel vrij snel uw op uw beweging en kan het toestel u lang gezelschap houden. Het toestel is maar 103x61x12 mm en 110 gram licht, hiermee is het een toestel dat makkelijk in uw hand ligt. Ook het 3.2 inch beeldscherm is niet te groot en niet te klein en makkelijk bedienbaar.

Internet
Tegenwoordig is internet niet meer weg te denken. Met dit toestel is het dan ook mogelijk om elk moment van de dag online te zijn! Met WiFi is het mogelijk om uw toestel te verbinden met draadloze netwerken in de buurt. Mocht er geen draadloos netwerk in de buurt zijn, kunt u altijd nog op internet dankzij de 3G-verbinding. Zo kunt u altijd het nieuws, het weer en de updates van uw vrienden of familie checken!

Multimedia
De LG Optimus L3 II biedt u verschillende multimedia aan. Zo bevat het toestel een FM-radio en een MP3-speler. Hiermee kunt u wanneer u maar wilt muziek luisteren. Op de MP3 kunt u uw eigen afspeellijsten creëren zodat u elk moment van de dag u favoriete muziek tot uw beschikking heeft. Met de radio kunt u elk radiostation bereiken en hiermee kunt u ook elk uur makkelijk het nieuws, de files en het weer beluisteren. Mooie momenten zijn vast te leggen met de 3-megapixel camera. Dankzij de microUSB-poort kunt u uw telefoon makkelijk aansluiten op uw pc. Zo kunt u uw gemaakte foto's op uw pc zetten en nog lange tijd bewaren.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden