LG E440 Optimus L4 II

LG E440 Optimus L4 II

De LG Optimus L4 II heeft ondanks de kleine afmetingen van deze smartphone zit er toch nog een krachtige batterij van 1700 mAh. U kunt zorgeloos gebruik maken van uw toestel want hij heeft een spreektijd 750 minuten en een standbytijd van 600 uur.

Prijs-kwaliteitverhouding
Een belangrijk kenmerk van deze telefoon is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een lage prijs krijgt u een hoop terug. De kleine LG Optimus L4 II heeft onder de motorkap bijvoorbeeld een snelle 1.0 GHz single-core processor, waardoor u bijvoorbeeld snel door menu's kunt scrollen. Als u in het bezit bent van de Optimus L4 II beschikt over de functies als Quick Memo (hiermee kunt u razendsnel een aantekening maken) en Cheese Shutter (met deze functie kunt u de camera met uw stem aanzetten).

Entertainment
De LG Optimus L4 II behoort niet tot de high-end markt, maar desondanks draait het toestel op het besturingssysteem Google Android versie 4.1. Dit is één van de nieuwste versies, daarom zal uw toestel soepel te bedienen zijn. U kunt applicaties en spelletjes installeren via de Google Play Store. Foto's en video's maken doet u met de 3-megapixel camera, dankzij een LED-flitser kunt u ook in het donker foto's maken. U kunt het opslaggeheugen van 4GB uitbreiden met een microSD-kaart, zodat u altijd genoeg bestanden, foto's, video's en muziek kunt opslaan.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden