LG E455 Optimus L5 II Dual Sim

LG E455 Optimus L5 II Dual Sim

De LG Optimus L5 II is 118 bij 62 bij 9 millimeter en weegt 103 gram. Hiermee is het een zeer compacte telefoon. De 5-megapixel camera maakt scherpe foto's. En dankzij de flitser kunt u ook foto's maken onder donkere omstandigheden. Ook heeft u de mogelijkheid om video's te maken met het toestel. Het scherm van 4.0 inch heeft een resolutie van 480x800 pixels. Hiermee geeft de Optimus L5 II een scherpe weergave van uw gemaakte foto's en video's. U heeft 4GB geheugen tot uw beschikking, dus u kunt vele applicaties downloaden en foto's maken. Mocht 4GB niet genoeg zijn voor u dan heeft u de mogelijkheid om uw geheugen uit te breiden met een microSD-geheugenkaart. Zo heeft u alle ruimte om bijvoorbeeld foto's te maken, applicaties te downloaden en muziek op uw telefoon te zetten.

Near Field Communication
Near Field Communication (NFC) is dé verbinding van de toekomst. Op dit moment kunt u ook al wat kleine leuke dingetjes met deze verbinding. De Optimus L5 II ondersteund deze verbinding, wat natuurlijk handig is wanneer u van plan bent om dit toestel een lange tijd te gaan gebruiken. Wanneer u een 'NFC tag' heeft op een bepaalde plek. stelt de telefoon zich zo in, dat u er wat aan hebt op die plek. Bijvoorbeeld wanneer u een 'NFC tag' in uw auto heeft hangen, kunt u uw telefoon zo instellen dat wanneer u in de auto zit het toestel automatisch met Bluetooth verbindt en Google Maps opstart. NFC is een verbinding die het gebruik van uw toestel makkelijker maakt en dat in de toekomst zeker nog vaak gebruikt gaat worden.

Content delen met uw vrienden
Met de 5-megapixel camera kunt u mooie foto's schieten en met de MP3-speler kunt u uw eigen muziek afspelen en in afspeellijsten zetten. Ook een filmpje opnemen is mogelijk met dit toestel. Heeft u een Facebookaccount en wilt u daar graag de foto van het familieweekend opzetten? Dan is dit mogelijk met dit toestel. Via de 'Google Play Store' kunt u vele leuke applicaties downloaden, waaronder Facebook. Zo kunt u via uw telefoon content delen met al uw vrienden en familie. Ook vele populaire spelletjes zijn hier te downloaden, zodat u overal de tijd kunt doden.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden