LG E460 Optimus L5 II

LG E460 Optimus L5 II

De LG Optimus L5 II is de opvolger van de ook al succesvolle LG Optimus L5 . Met zijn 9 milimeter dik en 103 gram zwaar is het een zeer compact toestel dat gemakkelijk in de hand ligt. Het touchscreen van 4 inch is gemakkelijk in gebruik. Het scherm heeft een resolutie van 480x800 pixels en geeft een scherpe weergave van het beeld. Met de 5-megapixel camera waarmee u ook kunt filmen, maakt u het geheugen van 4GB zo vol. Mocht het geheugen te snel vol zijn naar uw mening, kunt u het geheugen uitbreiden met een microSD-geheugenkaart. Zo kunt u uw telefoon helemaal naar eigen wens vol zetten met content. Dankzij de batterij van 1700mAh gaat het toestel met zekerheid een dag mee en hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zich gaat vervelen.

Near Field Communication
Met Near Field Communication (NFC) kunt u verbinden met andere toestellen die ook NFC ondersteunen. Zo kunt u uw LG Optimus L5 II met uw tablet of laptop verbinden bijvoorbeeld. Handig wanneer u een filmpje op uw tablet verder wilt kijken, of u dat ene liedje graag op uw laptop wil hebben. Ook kunt u met uw vrienden die een smartphone met NFC ondersteuning hebben makkelijk media, visitekaartjes of applicaties uitwisselen. In de toekomst zou u er zelfs mee moeten kunnen betalen via uw telefoon. Uw auto vergrendelen met het toestel, in- en uitchecken in een gebouw, noem het maar op. NFC is dé verbinding van de toekomst en er komen zeker nog veel meer mogelijkheden. Met dit toestel bent u dus voorbereid op de toekomst!

Nooit meer vervelen
Met de LG Optimus L5 II in bezit hoeft u zich geen moment meer te vervelen! Met de MP3-speler kunt u uw eigen favoriete muziek luisteren en in afspeellijsten zetten. Zo komt niet dat verkeerde nummer op het verkeerde moment langs. Mocht u aan het winkelen zijn en ziet u iets heel moois voor uw partner? Maak een foto met de 5-megapixel camera en stuur het naar uw partner toe. Zo maakt u geen ongewenste aankopen meer. Via de Google Play Store zijn vele populaire applicaties te downloaden. Bijvoorbeeld vele populaire spellen of social media applicaties. Zo hoeft u zich nergens te vervelen en heeft u altijd wel wat te doen!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden