LG E610 Optimus L5

LG E610 Optimus L5

De LG Optimus L5 is de middelste van de L-serie. Hij beschikt net als zijn grote broer L7 over het besturingssysteem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Aangezien dit het besturingssysteem van Google is, is deze telefoon voorzien van alle voordelen van Google. Zo beschikt deze telefoon over de zoekmachine Google en over Google Maps. Google helpt u met deze functies altijd de juiste informatie te vinden. Bovendien beschikt dit toestel over een 4-inch beeldscherm, wat hem erg geschikt maakt voor het kijken van films of het spelen van spelletjes. Via de Android Market kunt u genoeg spelletjes voor op uw mobiel downloaden, zodat u zich nooit hoeft te vervelen. Ook is dit beeldscherm gemakkelijk te besturen via het multitouch touchscreen van dit toestel. Het besturingssysteem, het grote beeldscherm en de multitouch bediening maken dit toestel erg gebruiksvriendelijk.

Picture this
De LG Optimus L5 is voorzien van een uitstekende 5-megapixel camera. Deze camera beschikt over een flitser, die het zelfs mogelijk maakt om in een wat donkere omgeving een mooie foto te maken en over autofocus, zodat u uw foto's altijd scherp kunt stellen. Naast deze camera, beschikt dit toestel ook over een front-cam. Deze front-cam maakt het mogelijk om te videochatten met uw vrienden. Zo lijkt het net of u en uw vrienden zich op dezelfde plek bevinden en lijkt het net of u een echt gesprek met ze aan het voeren bent. Ook kunt u op deze manier natuurlijk gemakkelijk foto's maken van uzelf, omdat u zelf het beeldscherm kunt zien. De foto's, die u gemaakt heeft, kunt u gemakkelijk verzenden via Bluetooth of direct op internet plaatsen. Het uit te breiden geheugen van dit mobieltje zorgt er bovendien voor dat u genoeg ruimte heeft voor al uw bestanden.

Stay connected
Behalve via de videochat kunt u natuurlijk ook op andere manieren in contact blijven met uw vrienden. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw status up-to-date houden via één van de sociale netwerken. Op deze manier houdt u gemakkelijk iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw leven. Aangezien deze telefoon over zowel Wi-Fi als 3G internet beschikt, bent u altijd verbonden met de wereld om u heen. Ook is het mogelijk om uw telefoon aan te sluiten op de computer en op deze manier bestanden te delen met uw vrienden. U kunt natuurlijk ook gewoon bellen, whatsappen of mailen om met uw vrienden in contact te blijven. De afspraken, die u gemaakt heeft met uw vrienden, kunt u gemakkelijk in uw agenda zetten, zodat u ze niet vergeet.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden