LG E900 Optimus 7.5

LG E900 Optimus 7.5

De LG Optimus 7.5 is de eerste mobiele telefoon van LG uitgerust met Windows Phone 7.5. Dankzij de spraakherkenning en de mogelijkheid om spraak naar tekst om te zetten. Lang wachten hoeft met dit mobieltje niet meer dankzij de snelle 1000 mHz processor waardoor elke opdracht in zo min mogelijke tijd wordt vervuld. Bing maps en A-GPS zorgen ervoor dat de weg kwijtraken niet meer mogelijk is en u altijd uw bestemming bereikt.

Camera
De Optimus 7.5 beschikt over een solide 5-megapixel camera en waardoor u ieder belangrijk moment snel en met hoge kwaliteit kunt vastleggen. Beperking tot enkel plaatjes is er niet, de Optimus beschikt ook over de mogelijkheid om te filmen met 720p HD-recording. U kunt gemakkelijk onderscheid maken tussen verschillende vriendengroepen en daardoor nog specifieker de juiste personen de juiste berichten en plaatjes sturen. Foto's en filmpjes op zichzelf zijn leuk, maar echt leuk wordt het pas als deze gemakkelijk en snel verspreid kunnen worden via sociale media. Daarom beschikt dit mobieltje over snel mobiel internet en kunt u dus altijd en overal de meest spraakmakende foto's en filmpjes uploaden.

Besturingsysteem
Met de nieuwste versie van Windows Phone, versie 7.5 zijn tal van nieuwe mogelijkheden gekomen. Deze versie is nog gebruikersvriendelijker en zorgt dus voor meer gemak voor de gebruiker. Dankzij de spraakherkenning kunt u de telefoon allerlei opdrachten geven zonder ook maar één keer te kijken naar het scherm. Een druk sociaal leven op verschillende sociale media is heel normaal en dankzij de verbeterde software kunt u nu nog gemakkelijker schakelen tussen de verschillende gesprekken die u voert. Windows Phone 7.5 heeft er ook voor gezorgd dat multitasken en het snel schakelen tussen apps een eitje is, u kunt binnen no-time schakelen tussen de 5 laatst gebruikte apps.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden