LG E975 Optimus G

LG E975 Optimus G

De LG Optimus G is een alleskunner, als u het beste van het beste in huis wilt hebben dan is de Optimus G een geschikte smartphone voor u. Dit topmodel is snel, krachtig en heeft een prachtig en strak design. Het toestel is een moderne smartphone dus u zult er stijlvol bijlopen. Dankzij het besturingssysteem Android 4.1 Jelly Bean zijn de prestaties snel en soepel, u kunt dus zonder haperingen gebruik maken van applicaties. In de Google Play Store staan duizenden applicaties en games die u kunt installeren op uw toestel. Geniet van de geweldige beeldweergave op dit toestel, want de Optimus G beschikt over een 4.7 inch True HD IPS+ LCD display met een schermresolutie van 768x1280 pixels. De beelden worden haarscherp weergegeven.

3G
3G is de derde generatie van mobiel internet en is de opvolger van 2G. Dankzij 3G kunt u tegenwoordig ontzettend snel internetten. Dit is handig als u vaak u mail moet bekijken. Als u veel gebruikt maakt van social-media is snel internet ook fijn, u kunt nu supersnel uw status op Facebook aanpassen of een Tweet via Twitter de wereld insturen.

Alleskunner
Aan de specificaties van de LG Optimus G te zien is deze smartphone een alleskunner. De telefoon beschikt over een camera van maar liefst 13-megapixel! U kunt nu haarscherpe foto's maken, komt daar bovenop dat video's worden opgenomen in HD 1080p kwaliteit. Dankzij de LED flitser kunt u ook in het donker uitstekende foto's maken. De Optimus G heeft een supersnelle 1.5 GHz quad-core processor dus u kan uw telefoon zonder haperingen gebruiken. Het smartphone is voorzien van maar liefst 32GB opslaggeheugen, dus u kunt heel veel bestanden, foto's en video's opslaan op uw toestel.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden