LG E986 Optimus G Pro

LG E986 Optimus G Pro

De LG Optimus G Pro is een toestel met een groot 5.5-inch scherm: hij heeft hierdoor de benaming "phablet". Dit toestel werkt met het besturingssysteem Android, waardoor er toegang is tot de Google Play Store. Deze LG-smartphone is voorzien van een quad-core processor, waardoor hij erg snel werkt. Ook zal het toestel u gemakkelijk de weg kunnen wijzen dankzij GPS en ook kunt u uw foto's en video's laten zien aan uw gezelschap dankzij HDMI. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de handige, moderne technieken die de Optimus G Pro bevat!

Dagenlang bereikbaar
Deze LG-smartphone is voorzien van een accu met ontzettend veel power. De accu heeft een waarde van 3140 mAh, waardoor het toestel tot wel 24 dagen stand-by kan staan! Geen zorgen meer of uw toestel de dag wel vol zal houden en u zult altijd bereikbaar blijven! De LG Optimus G Pro is de perfecte partner! Niet alleen door de accu, maar ook doordat hij NFC (Near Field Communication) heeft. Deze technologie geeft u de mogelijkheid om binnen enkele seconden veilig en snel bestanden te delen of zelfs te betalen in winkels!

4G-toestel
Deze Optimus G Pro heeft toegang tot het razendsnelle 4G-internet. U zult gebruik kunnen maken van supersnelle verbindingen, lange laadtijden zijn dus verleden tijd! Uiteraard kunt u ook verbinding maken met verschillende WiFi-netwerken. Via het internet kunt u uw zelfgemaakte foto's en video's delen met uw vrienden en familie. Wanneer u met de 13-megapixel camera het perfecte plaatje heeft geschoten, heeft u veel mogelijkheden om deze aan verschillende mensen te laten zien. Er is veel ruimte beschikbaar in het opslaggeheugen, namelijk 32GB, zodat u niks zult missen!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden