LG G2

LG G2

De LG G2 heeft randen van slechts 2.65 mm breed. Ondanks de grootte van het toestel, is het wel makkelijk te bedienen met één hand. LG heeft namelijk de aan-/uit- en volumeknop in het midden van de achterkant geplaatst. Ook de camera kan met deze knoppen gestart worden. Mocht de LG bijvoorbeeld met zijn rug op tafel liggen, dan kunt u gewoon twee tikken op het touchscreen geven. Hiermee wordt de LG G2 ook uit zijn slaap gehad en kunt u het toestel gewoon gebruiken. LG is gestopt met de toevoeging 'Optimus'.

Snelheid
De LG G2 is één van de eerste smartphones die gebruik maakt van de nieuwe chipset van Qualcomm. De Qualcomm Snapdragon 800 chipset bevat een quad-core processor van 2.3 GHz. Dit wil zeggen dat het toestel erg snel is en goed reageert op uw aanrakingen. Bovendien is het geheugen van deze LG erg speciaal. Wanneer u het toestel niet gebruikt en het scherm stilstaat zou dit geheugen moeten zorgen voor 26% minder energieverbruik. Wanneer er minder energie wordt verbruikt kunt u het toestel natuurlijk langen gebruiken dan wanneer er meer energie verbruikt wordt. De gebruikstijd van deze LG zou dan ook met 10% moeten toenemen. Over de gebruikstijd van het toestel mogen we eigenlijk niet klagen, want de LG bevat een flinke accu van 3000 mAh.

Extra's
Net zoals bij een pc of een tablet, kunt u op de LG G2 ook een gast profiel toevoegen. Zo kunnen vrienden, familieleden, collega's etc. gewoon gebruik maken van uw telefoon zonder dat ze bij uw privé gegevens kunnen. Ook is het mogelijk om uw telefoon op te nemen door alleen al uw telefoon naar uw oor te bewegen. Dankzij de infrarood functie kunt u de LG G2 ook gebruiken als afstandsbediening. Zo kunt u bijvoorbeeld uw televisie, dvdspeler of blu-rayspeler bedienen met uw telefoon. Natuurlijk mag een camera niet ontbreken, en de LG G2 bevat dan ook een 13-megapixel camera. De optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat de foto's bijna altijd scherp zullen zijn. Krasjes op de lens van de camera zullen niet zo snel voorkomen, het glas is namelijk gemaakt van saffier. Dit zou drie keer zo sterk moeten zijn als het gewone glas.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden