LG P500 Optimus One

LG P500 Optimus One

De LG Optimus One is dankzij de kleur en de afgeronde randen een strakke, modieuze en nette telefoon. LG heeft dit toestel speciaal voor mensen ontworpen die voor het eerst een smartphone gaan gebruiken en daardoor een grote behoefte hebben aan veel informatie en handige applicatiediensten. Zo bevat dit apparaatje de handige LG App Advisor. Deze applicatie raadt u iedere twee weken tien hooggewaardeerde applicaties aan uit de Android Market.

Camera en social networks
Met de ingebouwde 3-megapixel camera kunt de meest prachtige foto's en video's maken. Later kunt u uw opnames terug zien op het 3.2"-scherm. Wanneer u er tevreden over bent kunt u uw vrienden een mailtje sturen met de opnames er in. Via Bluetooth kunt u ze ook naar personen die in de buurt staan verzenden. Bent u zo trots op uw meesterwerken dat u ze het liefst direct met de hele wereld deelt? Plaats ze dan op social networks als Facebook, Twitter en YouTube.

Android
De LG Optimus One draait op het nieuwste besturingssysteem van Android: versie 2.2, Froyo. De voordelen hiervan zijn dat alle webpagina's vertoond worden zoals ze bedoeld zijn, applicatiepop-ups en multitasken mogelijk wordt. Ook kunt u nu twee- tot drie keer sneller en vloeiender over het internet surfen en vliegensvlug door het menu navigeren. In de Android Market kunt u zich helemaal uitleven. Hier zijn duizenden leuke applicaties, games, wallpapers en beltonen veelal gratis te downloaden. Door uw favoriete apps te downloaden kunt u uw telefoon nog optimaler personaliseren.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden