LG P700 Optimus L7

LG P700 Optimus L7

Maak kennis met het 4.3 inch beeldscherm van de LG Optimus L7, dat ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten van films en applicaties. Naast over zijn grote beeldscherm beschikt dit toestel natuurlijk ook over een uitstekende binnenkant. Dit toestel is namelijk voorzien van het besturingssysteem Android 4.0. Dit besturingssysteem bevordert het gebruikersgemak aanzienlijk. Zo kunt u gemakkelijk switchen tussen de verschillende applicaties, waardoor het mogelijk wordt om meerdere applicaties tegelijk te gebruiken. Ook kunt u via de Android Market veel gratis applicaties downloaden voor op uw mobiel, zodat u uw mobiel nog beter kunt besturen. Bovendien kunt u dankzij dit besturingssysteem van Android gebruik maken van alle voordelen van Google. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Google Maps, zodat u altijd de weg naar de juiste bestemming vindt.

Stay connected
Met dit toestel bent u altijd verbonden met de wereld om u heen. U kunt eindeloos over het web surfen. Download een app voor het weer en voor het nieuws, zodat u altijd op de hoogte blijft van wat er in de wereld speelt. Bovendien kunt u gemakkelijk al uw contacten onderhouden via de sociale netwerken. Ook kunt u gebruik maken van de videochat van dit mobieltje. Op deze manier kunt u uw vrienden laten meegenieten van uw favoriete momenten. U kunt deze momenten natuurlijk ook delen met uw vrienden door foto's, filmpjes en bestanden te plaatsen op internet of te verzenden via Bluetooth. Bovendien kunt u uw vrienden uitnodigen voor een spelletje of gezellig met uw vrienden een filmpje kijken via Youtube.

Entertainment
Dit toestel beschikt over een uitstekende 5-megapixel camera met flitser en autofocus, waarmee u de mooiste plaatjes kunt schieten. De flitser zorgt ervoor dat u zelfs in een wat donkere omgeving nog een mooi resultaat krijgt en met de autofocus stelt u uw foto's gemakkelijk scherp. Bovendien beschikt dit toestel over een mp3-speler, waarmee u altijd en overal naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Sluit uw eigen koptelefoon aan en geniet optimaal van uw favoriete tracks. Verdeel uw tracks onder in verschillende afspeellijsten, zodat u voor iedere stemming een afspeellijst heeft. Wilt u graag de mensen om u heen laten meegenieten van het geluid van deze telefoon? Zet uw mobiel dan op de speaker of sluit uw eigen boxjes aan.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden