LG P710 Optimus L7 II

LG P710 Optimus L7 II

De LG Optimus L7 II is de grotere broer van de LG Optimus L7. Wat heeft dit te betekenen? Op enkele specificaties is het originele toestel verbeterd en daaruit is de Optimus L7 II gekomen. Dit toestel is een geweldige budget smartphone met heel veel mogelijkheden. LG heeft de belangrijkste specificaties verbeterd, de L7 II is qua prestaties sneller, heeft een betere accu en een betere camera. Daarom is de L7 II een zeer interessante smartphone! De telefoon is zeer gebruiksvriendelijk, dus u kunt, zelfs als het uw eerste smartphone is, de wereld van Google Android rustig ontdekken. Met een helder 4.3 inch IPS LCD display is de bediening van het toestel een prettige ervaring. Dankzij de krachtige 2460 mAh batterij kunt u de hele dag plezier beleven aan uw telefoon.

Snelheid
De LG Optimus L7 II beschikt over een aantal specificaties waardoor de prestaties van dit toestel erg snel zijn. De smartphone! draait op Android 4.1 Jelly Bean, dit is één van de meest recente versies van het besturingssysteem. Android 4.1 in combinatie met een 1.0 GHz dual-core processor zorgen ervoor dat het overschakelen tussen applicatie soepel en zonder haperingen gaat. Ergeren aan de snelheid van uw telefoon is vanaf nu dus verleden tijd want de Optimus L7 II is razendsnel.

Multimedia
Op het gebied van multimedia en entertainment heeft de LG Optimus L7 II veel te bieden. U hoeft zich geen moment meer te vervelen dankzij enkele leuke functies. U heeft bijvoorbeeld een 8-megapixel camera met autofocus en LED-flitser, dit betekent dat foto's altijd haarscherp zijn en dat u in donkere ruimtes uitstekende foto's kunt maken. Luister muziek via de ingebouwde MP3-speler of via FM Radio. U heeft 4GB opslaggeheugen tot uw beschikking, dus dit betekent dat u bijvoorbeeld al uw vakantie- of verjaardagfoto's op uw Optimus L7 II kunt opslaan en die draagt u dus altijd bij u.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden