LG P760 Optimus L9

LG P760 Optimus L9

De LG Optimus L9 is plat en ligt goed in de hand waardoor het makkelijk in gebruik is. De bediening van de telefoon verloopt via het grote 4.7 inch touchscreen dat fijn en goed op uw aanrakingen reageert. Uiteraard is het toestel van vele mooie functies voorzien en kunt u al uw contacten goed onderhouden!

Leuke functies
De telefoon is voorzien van ontzettend veel functies die allemaal erg handig zijn. De telefoon beschikt over een 5-megapixel camera waarmee u mooie opnames kunt maken. De camera heeft nog enkele functies die het fotogemak vergroten, bijvoorbeeld geo-tagging, autofocus en een camera. Verder raakt u nooit meer de weg kwijt en heeft u altijd de snelste route bij de hand dankzij de GPS-functie. Natuurlijk kunt u ook muziek beluisteren met de MP3-speler en de FM-radio ontvanger. Het kan zijn dat u vindt dat het toestel nog niet genoeg kan, dan kunt u nog allerlei applicaties downloaden! Dit kan dankzij het Android besturingssysteem waarop het toestel draait.

Communiceren
Alle functies die moderne toestellen bezitten zijn natuurlijk erg handig en fijn maar het hoofddoel van mobiele telefonie is natuurlijk contact hebben. Hiervoor biedt de LG Optimus L9 u allerlei mogelijkheden. Natuurlijk kunt u "ouderwets" bellen of SMS-berichten verzenden maar er is nog veel meer. U kunt allerlei applicaties downloaden waardoor u meer contactmogelijkheden heeft. Veel van de communicatie verloopt via internet, e-mail, Facebook , Twitter en ook veel applicaties maken gebruik van het net. Met al deze manieren kunt u altijd wel iemand bereiken, erg handig!

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden