LG P880 Optimus 4X HD

LG P880 Optimus 4X HD

De LG Optimus 4X HD is erg licht en ligt goed in de hand, het is daarom gemakkelijk te bedienen met één hand. De telefoon is via een 4.7 inch touchscreen te bedienen. Het scherm is een 'True HD IPS'-scherm, de helderheid van het scherm is uitzonderlijk hoog en ook in direct zonlicht is alles goed te bekijken. Natuurlijk zijn al uw contacten goed te onderhouden met dit prachtige toestel en dat is nog maar een klein deel van al het moois dat dit toestel te bieden heeft. De smartphone wordt geleverd met Android 4.0 en heeft bovendien een quad-core Nvidia Tegra 3 processor!

Camera
De LG Optimus 4X HD beschikt over een 8-megapixel camera. Met deze camera kunt u zowel foto's als video's maken, zo is er voor elke gebeurtenis een passende opnamestand. De foto's die u maakt zijn haarscherp en prachtig gedetailleerd en de video's van goede HD kwaliteit en erg realistisch qua kleur. Wilt u opnames maken maar is er niet genoeg licht, geen probleem want de telefoon beschikt ook over een flitser. Deel de opnames snel via Bluetooth of zet ze online op uw Facebook of Twitter pagina.

Mobiel internet
Veel mensen maken er dagelijks gebruik van: mobiel internet. Overal en altijd bereikbaar zijn is erg fijn en natuurlijk te realiseren met een mobiele telefoon. Wilt u de mogelijkheden van uw toestel uitbreiden dan is mobiel internet daar zeer goed geschikt voor. De LG Optimus 4X HD biedt u de mogelijkheid om razend snel over het web te surfen. Overal e-mails bekijken en ontvangen, uw Facebook en Twitter account bijwerken is nu allemaal mogelijk.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden