LG P936 Optimus TrueHD

LG P936 Optimus TrueHD

De LG Optimus TrueHD is een prachtig snel toestel waarmee u alles op het scherm kunt bekijken in prachtige kleuren en mooie kwaliteit! Het toestel is te bedienen via dit mooie scherm, u kunt dus niet alleen prachtige afbeeldingen bekijken maar ook de besturing is erg fijn! De telefoon draait op een snelle processor waardoor alles sneller gaat dan voorheen! Bijlagen van e-mails en websites met veel afbeeldingen laden razend snel. Contact gaat nu sneller en makkelijker, opnames maken van prachtige kwaliteit en continu vermaak, alles is mogelijk met de LG P936 Optimus TrueHD!

Mobiel internet en besturing
Mobiel internet met de LG Optimus TrueHD is razend snel en een hele fijne ervaring op het 4.5 inch grote scherm! Dankzij mobiel internet zijn de mogelijkheden van dit toestel eindeloos. U kunt dankzij het Android systeem allerlei applicaties downloaden, veel van deze applicaties maken gebruik van mobiel internet. Overal en altijd kunt u e-mailen, alle sites bekijken en via online media allerlei contacten onderhouden! De Facebook en Twitter applicaties houden u helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw vriendenkring.

Multimedia
Internet en contact zijn twee belangrijke functies van een telefoon maar er is veel meer. De vele applicaties die u kunt downloaden zorgen voor urenlang vermaak maar ook voor handig extra functies! De camera beschikt over een 8-megapixel camera waarmee u prachtige opnames kunt maken. U kunt zowel foto's als video's maken en zo allerlei herinneringen herbeleven. Natuurlijk kunt u ook genieten van veel muziek en kunt u allerlei video's bekijken op het mooie scherm. Luister uw eigen muziek of luister naar de radio, ook online kunt u allerlei muziek en video's opzoeken en bekijken.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden