LG P940 Prada 3.0

LG P940 Prada 3.0

LG en Prada hebben samengewerkt om een elegant toestel op de markt te brengen, speciaal voor de modebewuste gebruiker. De kleur in combinatie met de strakke hoeken geeft de telefoon een chique look. Niet alleen de buitenkant van deze telefoon is schitterend, maar ook de binnenkant. Zo zult u met behulp van de ingebouwde GPS voortaan nooit meer de weg kwijt raken. Google Maps laat u direct zien waar u zich bevindt en hoe u het snelst op uw eindbestemming komt: als dat niet ideaal is!

Altijd wat te doen
Wanneer u in het bezit bent van dit chique apparaatje, zult u zich voortaan geen moment van de dag meer vervelen. Zo kunt u met de 8-megapixel camera haarscherpe foto's en video's maken. Doordat er een flitser in het apparaatje is gebouwd, kunt u zelfs in het donker fraaie opnames maken. Luistert u liever naar muziek? Schakel dan de mp3-speler in en geniet van de door u samengestelde afspeellijsten. Als u zich liever laat verrassen, kunt u de FM-radio aanzetten.

Internet
Dankzij de 3G-ondersteuning kunt u razendsnel surfen over het web. Zo kunt u Buienradar.nl checken voordat u de deur uit gaat, maar ook naar Youtube om leuke filmpjes te bekijken. Verder biedt deze telefoon u de mogelijkheid om de prachtige foto die u net heeft gemaakt te uploaden naar uw social networks. Hierdoor blijven uw vrienden op de hoogte van uw laatste activiteiten. Wilt u graag uw e-mail ontvangen op dit complete toestel? Dankzij de internetondersteuning is dat geen enkel probleem.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden