LG T385

LG T385

De LG T385 is een toestel van LG waar niet teveel eisen aan gesteld zijn. Dit touchscreen-toestel heeft een simpel uiterlijk. Hij heeft licht rond afgewerkte hoekjes en aan de onderkant van het scherm zitten drie touchscreen-knoppen die u helpen het toestel te gebruiken. Het TFT-scherm is 3.2-inch en heeft een resolutie van 240x320 pixels. Het capacitieve touchscreen is uitgerust met multitouch.

FM-Radio
De T385 van LG heeft een ingebouwde FM-Radio die u voorziet van uw favoriete muziek. Deze radio kunt u gebruiken zonder extra applicaties te installeren op uw LG-toestel. Luister overal naar uw favoriete radiostation met een koptelefoon op. Naast de radio kunt u er ook voor kiezen om muziek te luisteren via de MP3-speler. Daarnaast kunt u uw afspraken bijhouden in de handige agenda op het toestel en ook een stopwatch en rekenmachine zijn te gebruiken.

Uitbreiden geheugen
De LG T385 heeft een uit te breiden geheugen. Dit is erg handig wanneer u er belang bij heeft veel media-bestanden op uw toestel te hebben, zoals foto's en muziek. Met een microSD-kaartje kunt u het geheugen uitbreiden tot wel 16 GB, wat erg veel is! Zo kunt u alle bestanden behouden op uw T385 en hoeven er geen bestanden de prullenbak in. De LG T385 is een simpel toestel, erg geschikt voor personen die geen belang hebben bij internet op hun toestel.

Ik wil aanbiedingen zien

Contractstatus biedt een grote hoeveelheid prijsvergelijkingen aan, zodat er altijd een type abonnement tussen zit dat bij jou past. Wij bieden jou de mogelijkheid om prijzen te vergelijken voor Energie, Internet, bellen en TV, Mobiele Telefoons, Tijdschriften, Dagbladen en Verzekeringen te vergelijken.


Benieuwd hoe je geld kan besparen?

Beheer overzicht voor snel inzicht in al jouw abonnementen | Contractstatus.nl

Beheer overzicht

Beheer al jouw abonnementen eenvoudig online met onze handige beheer overzichten. Hierdoor krijg jij jouw administratie volledig op orde en heb je bovendien een compleet inzicht in jouw vaste kosten en zie je snel waar jij op kan besparen.

Nu aanmelden Meer informatie

Tijdsindicatie

De tijdsindicatie balk geeft in procenten weer hoe ver de contractstermijn is verstreken. Hieruit kan je in één oogopslag aflezen of jouw abonnement binnenkort afloopt en of je opzoek kan naar een ander abonnement.

Tijdsindicatie verloop abonnement | Contractstatus.nl
Opzeg herinnering email voor afloopt van abonnement | Contractstatus.nl

Herinneringen

Alleen bij Premium of Pro

Om te voorkomen dat jij onnodig kosten betaald voor een abonnement dat je eigenlijk had willen stopzetten, kan je eenvoudig een herinnering instellen voor de afloop van jouw abonnementen. Hierdoor krijg je ruim op tijd een email dat jouw abonnement bijna afloopt en heb jij de tijd om te beslissen of je verder wilt gaan met dit abonnement.

Financieel Overzicht

Alleen bij Premium of Pro

Een online overzicht van al jouw abonnementen is al handig, maar het financiele overzicht geeft een grafisch beeld van jouw kostenverdeling. Hierdoor kan jij goed zien welk abonnement het grootste aandeel heeft in jouw vaste maandlasten.

Financieel overzicht abonnementen | Contractstatus.nl
Handige standaard opzegbrieven | Contractstatus.nl

Opzeggen

Alleen bij Premium of Pro

Opzeggen vanuit jouw beheer overzicht kan heel eenvoudig met onze handige opzegbrieven. Jouw gegevens zijn automatisch ingevuld in de opzegbrief en jij hoeft alleen nog maar de brief op te sturen. Wil je liever dat wij de brief voor je opsturen? Dat kan ook, met onze verzorgde opzegservice.

Prijsvergelijken

Alleen bij Premium of Pro

Door abonnementen goed met elkaar te vergelijken en te bekijken wat je wel en wat je niet nodig hebt binnen een abonnement, kan je vele euro's per maand besparen. Met onze prijsvergelijkers kan jij direct bekijken wat de beste aanbieding is voor jou. Er is altijd wel een abonnement dat bij jou past.

Prijsvergelijkers voor alle type abonnementen | Contractstatus.nl
Abonnement aanbiedingen op maat | Contractstatus.nl

Advies op maat

Alleen bij Premium of PRO

Als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het uitzoeken van het beste abonnement en daar ook vele euro's mee wilt besparen, dan kunnen wij jou helpen door advies op maat te geven. Dit houdt in dat wij contact met jou opnemen als jouw abonnement bijna afloopt en een voorstel doen voor een goede aanbieding.Nu aanmelden